Låt dig ledas av ditt hjärta

Pågående terminskurser

Ljusgruppen hösten 2021 – Kurs med åtta kvällssessioner på Zoom

Vad händer om du släpper alla program du agerat utifrån och låter det inre aktivera något nytt där det nya är du i själ och hjärta?
Då kan din essens mata dig med nya fina tankar inifrån, i stället för att dina tankar håller dig tillbaka.

De åtta kvällssessionerna handlar om att program från tidigare som hållit dig tillbaka inte längre är giltiga utan avkodas och du kan fylla hela dig med nya flöden av ljus och kärlek, kraft och visdom. När du fattar att du är ny och inte längre behöver kämpa dig framåt utan i varandet kan välja vad som hjälper dig framåt blir du mer receptiv på vad sessionerna kan göra för dig. Detta är verkligen starkt växande på ett helt nytt sätt.

Varje kväll är 90–120 minuter på Zoom. Du får delar på plats successivt som även ger dig förståelsen för vad som sker och samtidigt låter det ske (utifrån vad du önskar förstås). Vi vägleds av Ärkeängeln Metatron som tillsammans med andra änglar, guider och uppstigna mästare undervisar oss i vad den nya tidens energiflöden handlar om. Sessionerna är en energiöverföring med kunskaper samt helande frekvenser som höjer dig att vara vad du är tänkt att vara och öppnar upp för din själ att vara hel och fullt verksam i din fysiska kropp. Det sker i guidade meditationer och du får även möjlighet att ställa frågor. Det som sker under de åtta kvällarna läggs ihop med vad som är i gång för mänskligheten att förstå mer om och öppna upp för och följer kosmiska flöden.

Vi tar del av kosmiska helande frekvenser och balanseras med jordens energier. Vi får lära känna flöden av ljus, färg, kristall mm. Ditt inre kalejdoskop ska åter aktiveras. Det handlar om ditt själhologram och hur din essens som energiväsen på jorden är fullt verksam på många olika sätt. Förutom det får du ta emot en finstämdhet och bli ett med din sanna vibration. Ditt själshologram repareras och stärks i en mycket klargörande och fin process. Flöden av inspiration, glädje och möjligheter är delar av detta. Det handlar inte enbart om hur mycket du skrattar eller hur många idéer du tar emot, utan om en djup känsla av hur du uppfattar dig själv och kan ta del av det fina i livet. Den inre processen förfinas med andra ord och ÄR i dig på ett sätt där du kan agera utifrån din sanna essens.

Du får hjälp i stunden och din sanna vibration stärks. Det är också hjälp till självhjälp då du får lära dig hur du kan använda flöden för eget behov, stärka samt balansera dina energier.

Varje kväll har sitt tema;

  1. Guld och vitt. Frekvenser som är till hjälp för människan att hela sig själv och utveckla i sig själv.
  2. Blått och fluorescerande nyanser. Renande och läkande frekvenser du kan lära känna på djupet.
  3. Nytt liv i din inre kärna. Din själsessens är en tillgång och ger dig ny förträfflig energi inifrån.
  4. Varje dag är en meditation där du lever med din själsessens 100% av tiden. Utifrån det här perspektivet behöver du inte längre gå i och ur din högre vibration utan kan använda dig själv ur ett flödesperspektiv. När du gör det är allt redan där, utan att du behöver anpassa dig till en lägre frekvens och bli tyngd av det.
  5. Nya perspektiv i en ny tid. Det finns ännu fler perspektiv att förstå som hjälper dig att stå stadig i en tid av stora skiften.
  6. Allt är ett också för dig. Din egen helhet skapar.
  7. Nya tider och nya perspektiv på ytterligare en nivå. Fördjupningen är ett faktum och när du gör dig liten blir du fast i den du tror att du är. När du förflyttar dig in i vad du kan vara skapas helt nya strukturer omkring dig och du utvecklas starkt och kan göra nya val med lätthet.
  8. Vad du tar med dig framåt. Det är ditt liv på jorden. Du leder dig själv framåt genom dina val. Varje val skapar ett flöde och nästa val likaså. Din energi attraherar liknande energier. Men vad händer om du i din essens är helt påfylld i en ny struktur som matar dig med en frekvens inifrån som du inte haft tillgång till tidigare? Detta händer nu i höst. Det betyder att du ställer om din essens att mata dina tankar med fin energi i stället för tvärtom.

Tid: 19-21. Varje kväll är 90-120 min.
Datum: 30 aug, 6 sept, 13 sept, 20 sept, 27 sept, 4 okt, 11 okt, 18 okt
Pris: Samtliga åtta sessioner kostar 2500:-. Varje kväll spelas in och distribueras som en Dropboxlänk. (Priset är exkl moms för företag.)
Pengarna betalas in till bg 5387-8229 alternativt till swish 123 23 60 337 senast 25 aug. (Betalningen går på begäran att dela upp på två fakturor.)
Anmälan: bee@lifeguide.se . Inför varje kväll får du en Zoom-länk via mail.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

“Din nya vän Hjärtat” – 4 meditationskvällar på Zoom under hösten 2021

Ditt djupa inre vill tala med dig och göra dig finstämd i dina energier. Det fyra kvällarna är helande flöden som är sätter delar av din vardag i fokus. De gör dig medveten om hur du som själ påverkas på djupet av att vara i förbindelse med din yttre och inre helhet. Själen är verksam dygnet runt, men du är sällan medveten om det. Du får ta del av energiströmmarna och bjuds in till att själv utforska dessa. De fyra kvällarna innehåller helande sekvenser, information och undervisning samtidigt som du stärks och utvecklas av. Det sker i ett flöde av balans, renhet, klarhet och harmoni.

3 sept – Inspiration från Gaia direkt
17 sept – Kosmos talar
17 okt – Planeterna och du
31 okt – Månen och solen i relation till dig

Kvällssessionerna är kl 19-20:30 på Zoom och kostar 300:- per kväll, alternativt 1000:- för alla fyra kvällar (avser betalning vid ett och samma tillfälle). (Priset är exkl moms för företag.) Pengarna betalas in till swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . Efter anmälan får du en länk till Zoom inför varje kväll. Sessionerna spelas in och du får ta del av en Dropboxlänk i efterhand.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)