Låt dig ledas av ditt hjärta

Pågående terminskurser

Ljusgruppen – vårterminen 2021 – Åtta medvetandehöjande träffar

  • Stark växandeväg
  • Utvecklar dina sinnen att omfatta ditt högre seende, hörande, det inre vetandet mm
  • Stärker din kanal och integrerar dig med det högre jaget
  • Bygger broar i ditt inre
  • Lär dig vad människan medvetandemässigt står inför och hur du kan använda dig själv utifrån vad din själ har med sig
  • Stark frekvenshöjning (du i högre dimensioner)
  • Synkning av allt vad du är utifrån perspektivet att du är allt och i kontakt med allt
  • Stärker din kontakt med jorden och universum, vidgar ditt ljus och aktiverar allt du är.
  • Varje sekvens innehåller aktiveringar av slumrande koder och ibland öppnanden för nya delar i ditt inre.
  • Dessa sekvenser tar dig till en inre plats man kallar kristallin, ibland även kallad Shamballa
   Du har en plats där du är starkt förhöjd i din energi, i kontakt med allt och vet hur det ska vara. Du är en mästare och agerar som en mästare.
  • Du som kraftfält. Ditt magnetfält är mycket starkt och påverkar mer än tidigare. Vad innebär det för dig?
  • 12-chakra-systemet kommer i fokus.
  • Ger nya perspektiv på vem du är

  Under det kommande året och med den galaktiska portal som inföll den 21 dec 2020 förväntas ett större skifte i medvetandet på jorden. Vår utveckling har gått mot detta. Varje träff i Ljusgruppen är en stark energiöverföring som påverkar dig medvetandemässigt att öppna nya dörrar, aktivera slumrande koder och förbereda DNA att sätta fart på slumrande delar. Själen som vibration färdas energimässigt i ett större system av geometriska former och ska vara i synk med den du är, din fysiska kropp, dina tankar och känslor osv. Framför allt kan du som individ hålla mer kärleksfullt ljus i en helt ny energistruktur som påverkar helheten direkt. Det man kallar 5e dimensionen och dimensioner över det behöver också en struktur. Vi höjs alla medvetandemässigt i och med de starka nya flöden som blivit tillgängliga efter den 21 dec.

  I Ljusgruppen kommer vi därför att gå steg för steg i den pågående integrationen av våra ljusportaler och stärka själens vibrationer. Varje träff har sitt tema. Dessa kan du läsa om på hemsidan https://lifeguide.se/aktiviteter/kurser-och-workshops/ . Under våren 2021 har vi åtta träffar som alla handlar om att få ditt större flöde av själens ljus att vara stadigt och att du är i kontakt med hela den kunskapssfär din själ har tillgång till. Som en hjälp i processen kommer tydlig vägledning från Arkturus, Venus, Ärkeänglar och andra uppstigna mästare De bistår oss i processerna, vilket stärker det nya och aktiverar slumrande delar och vidgar vårt medvetande,

  Våra traditionella egon ska integreras och höjas även de. Dessutom ska 12-chakrasystemet komma igång och våra traditionella chakran integreras med det nya systemet. Allt detta ska linjeras och vara en naturlig del av de flöden universum har och mänsklighet är en del av. Vi kommer in i en ny våg av att förstå vilka vi är på djupet för att få möjlighet att ta oss an våra själsliga uppdrag.

  Vi träffas över Zoom måndagskvällar (se tider och datum nedan). Känner du dig kallad att vara med är det “rätt” för dig. Många öppnar upp plötsligt i dessa tider och har gått genom en rening av barndom och andra större händelser och på så vis läkt dessa.

  Vid varje tillfälle förmedlas kunskaper och energier genom en guidade meditationer. Överföringarna sker i ett helande syfte. De hjälper oss att vara  stabila och leder oss in i nya sekvenser. Framför allt tar vi in ny energi som behövs för att släppa allt vad vi inte längre behöver. Den processen är ännu pågående, även om vi gjort vårt allra bästa för att släppa allt vad vi förmått av vår dåtid. Som helhet är dessa träffar ett större steg in i en ny tid.

  Genom Ljusgruppen har vi successivt utvecklats med energierna och vårt medvetande har hela tiden expanderat. Vi går nu in på det 12e året. Det är en stark grupp för inre och andlig utveckling.
  Vårterminen har mycket specifik information, tydliga aktiveringar och ny energi. Vi kommer att aktivera helt nya delar. Genom denna process är vi redo en stark kollektiv höjning man tidigare inte trott var möjlig. Vårt bidrag som grupp ställer om energin och påverkar helheten. Vi är sammanlänkade med andra grupper världen över som bidrar och renar på en kollektiv nivå.

Datum och tid: Måndagskvällar kl 18:30-20:30 18 jan, 1 feb, 15 feb, 15 mars, 29 mars, 12 april, 26 april, 24 maj via Zoom.

Anmälan med din adress sker till bee@lifeguide.se , efter anmälan får du en länk för inloggning på Zoom
Varje tillfälle spelas in och som en bonus får du som deltagare en länk till inspelningen i efterhand (Dropbox-länk inom ca en vecka). Har du inte möjlighet att alls delta dessa kvällar men ändå vill vara med, kan du köpa inspelningen i efterhand.

Pris: 2500:-  (inkl moms för privatperson och exkl moms för företag). Det går bra att dela upp betalningen i samråd med Bee. Faktura skickas ut i samband med terminsstart.

Varje tillfälle har sitt tema;

 1. Trygga individen att våga integrera egot som princip. Det ger en ny väg där egot höjs i sin vibration och vi förmår att lyfta blicken för att samverka för allas bästa.
 2. Nya flöden stärks på ett sätt man inte klarat tidigare. Genom att medvetandenivån nu är högre och mer utvecklad kan man få in mer ny energi i varje cell och inifrån och ut expandera. Det gör att kroppen förmår att komma med i uppstigningen. Det sker främst genom din andning och enkla rörelser.
 3. Nya vägar och nya möjligheter utifrån en ny dimension. Du som ljusbärare aktiverar din ljuskropp på djupet.
 4. Öppna flödet till den punkt då du hade all kunskap med dig. Denna punkt är för vissa Atlantis och för anda Lemurien. Detta ger en samverkan mellan Din själs tråd, Fältet och Den du är.
 5. Rena länken till själens kärna, koppla den samma med ditt inre batteri av energi (även det på en ny nivå).
 6. Förstå vem du är ur ett själsligt perspektiv. Du fick med dig en kod en gång som handlar om vem du är energimässigt. Du är bärare av vissa kunskaper och du ska nu användas.
  Sessionen öppnar och stärker ditt hologram och öppnar dina ögon för vem du är.
 7. Fältet öppnar sig tydligare för dig nu och du kan ge plats för allt i ditt flöde. Nu finns det möjlighet att skapa strömmar ut i din omgivning som bidrar till samstämmighet på djupet.
 8. Nya gåvor öppnar sina portar. Vad har du för kunskapsbank som du kan använda. Det handlar om dina kunskaper direkt från Lemurien.

(Reservation för eventuella ändringar)

Varmt välkommen!

Bee