Låt dig ledas av ditt hjärta

Sagt om Bee

”Under åren och på min inre och personliga resa har jag på vägen fått stort stöd och hjälp av Bee. Samtidigt har vi också skrattat mycket tillsammans, jag har bistått under meditationer och vid resor med grupper till bland annat Malta och Bosnien. Alla delar i det inre arbetet – självinsikt, lust, glädje och kärlek – är lika viktiga, samtidigt som vi övar på att ständigt vara i nuet, i våra hjärtan och stå stadigt i oss själva. I det arbetet är ett av Bee’s visdomsord och ett ord på vägen mycket användbart: Känn in, inte tänk ut!”

Ylva

”Med närvaro, klokskap och respekt för sin omgivning guidar Bee oss in i en större förståelse av skeden, energier och hur vi ytterligare kan växa som människor. Att samlas i en av Bees meditationsgrupper, öppna meditationer eller enskilt ger alltid nya insikter att förstå eller bearbetas. 

Under sju års tid har jag regelbundet mediterat med och träffat Bee för enskilda samtal och har i det vuxit mycket som människa och förstått mer om vem jag är och vad jag kommer ifrån. Men också om vilka utmaningar jag har i det här livet och vilka delar jag mår bra av att titta närmare på. Att vi alla bär på rädslor och ouppklarade känslor från barndom och tidigare liv har i den processen blivit tydligt och det gör att jag känner mig mindre ensam i mina funderingar.

Vill man växa i sin andliga person – i relationen och förståelsen för vem man är – kan jag varmt rekommendera att träffa Bee. Hon ser det jag själv ibland inte vill se och framför det alltid med samma varma respekt.”

Emma

”Tack Bee, för din stora kunskap, ödmjukhet och varsamma coaching som skapar trygghet och helande på djupet.”

Irene

”För mig har både Bee’s enskilda konsultationer och gruppkonsultationer inneburit tydlig vägledning. Jag känner mig trygg i hennes närvaro och det känns som att jag får svar på mina frågor både vetenskapligt och andligt. Hon inger förtroende och sprider ett lugn”

Karin

”Den session vi hade för ett tag sedan var outstanding. Jag har gjort många i mina dagar, men den här sticker ut, som djupt verksam och… Fin!

Det var en skön blandning mellan helande-energier, som kändes i både kropp och själ och massor med information om både det som varit och hur jag kan växla spår och gå in på en ny lockande framtid. Energiöverföringarna tillsammans med dina ord är djupt stödjande och tydliga. Det kom för knoppen och för kroppen och själen; ja, den sjunger ännu.

Tack!”

Åsa