Låt dig ledas av ditt hjärta

Sagt om Bee

”Jag kan varmt rekommendera dessa kurser, jag har gått alla fyra delar och går fortfarande kvar i utvecklings gruppen. Det bästa jag har gjort i mitt liv ❤️ meditationerna är gudomliga och tar med dig på en djup resa in i nya härliga frekvenser och energier” 😇

Lisette

”Jag har under samtal med Bee i personlig vägledning och Ljusgrupp känt hur jag stärkts och renats. Känns som jag blivit en fri, lyckligare och mer seende person. Att i samtal få möta sitt inre barn och olika åldrar, lösa upp knutor och bli fri har varit en fantastisk upplevelse. Tack kära Bee, du har förändrat mitt liv.” 💕

Karin

”Tack Bee, för din stora kunskap, ödmjukhet och varsamma coaching som skapar trygghet och helande på djupet.”

Irene

”För mig har både Bee’s enskilda konsultationer och gruppkonsultationer inneburit tydlig vägledning. Jag känner mig trygg i hennes närvaro och det känns som att jag får svar på mina frågor både vetenskapligt och andligt. Hon inger förtroende och sprider ett lugn”

Karin

”Den session vi hade för ett tag sedan var outstanding. Jag har gjort många i mina dagar, men den här sticker ut, som djupt verksam och… Fin!

Det var en skön blandning mellan helande-energier, som kändes i både kropp och själ och massor med information om både det som varit och hur jag kan växla spår och gå in på en ny lockande framtid. Energiöverföringarna tillsammans med dina ord är djupt stödjande och tydliga. Det kom för knoppen och för kroppen och själen; ja, den sjunger ännu.

Tack!”

Åsa