Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

En triangel för frihet – 3 kvällar på Zoom under sommaren 2021

Jag välkomnar dig till tre Zoom kvällar under sommaren.
Det är tre unika kvällar som även är en brygga över till nästa termin. Det är tre olika teman som tillsammans skapar en stark pol av gudomligt ljus och stärker din inre kärna.

11 juni – Traumarening (trauma genom alla tider)
6 juli – Nya möjligheter med nya perspektiv
9 aug – Framtidens portal, energihöjaren som stärker dig framåt och håller dig i klarhet. Alla frekvenser ska in i oss och öppna upp gudomliga flöden av ljus och kristall, färger och toner. Allt i din unika kombination.

Dessa överföringar öppnar upp nya medvetandenivåer i dig. Vi låter fältet tona om oss. Vi har gemensamt byggt upp det med alla våra energisammankomster. Allt sker överallt hela tiden i alla riktningar och dimensioner och när du löser något i dig påverkas din inre tonpositivt. Din egen unika ton kan genomsyra hela dig och kicka igång nya toner, för dig och för andra. Jag kan varmt rekommendera dessa kvällar och jag har fått känna hur glittriga energierna är och det sjuder skönt i kroppen av dem.

Kvällarna är kl 19-20:30 och kostar 300:- per kväll, alternativt 750:- för alla tre. Swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . Efter anmälan får du en länk till Zoom inför varje kväll.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Varmt välkommen till en ceremoni vid Sommarsolståndet 21 juni 2021 kl 18:30-21:00

 ”Blås liv i ditt heliga hjärta”

Just i denna tid då ljuset är som intensivast pågår en enorm uppgradering av mänskligheten och vi får möjlighet att släppa gamla programmeringar vi burit på. Dessa har gjort oss avskärmade från de vi är innerst inne. Nu finns det nya starka flöden igång att bygga upp i sig själv. Det är en pågående process och en kväll som denna ger oss en skjuts framåt.

Vi tar emot strömmar av energier som öppnar upp djupet i oss där vi står i förbindelse med allt vad vi är. Moder jord bidrar med sin starka helande ström och sina pulserande frekvenser. Med hjälp av Ärkeänglar, Mästare och naturfolk i etern blir vi guidade under kvällen. I kontakt med vindarna och elementen både i det inre och i det yttre får du en fullständig balansering. Dessutom får din själsportal möjlighet att utvidgas att omfatta fler frekvenser.

Gör dig fri inuti
Vår uppgift är att harmoniera själen med jorden samt få våra energikroppar rena och starka. Det sker i enhetsmedvetandet där du är i kontakt med helheten. Det innebär att den fördjupning du tar emot hjälper dig att förstå din innersta uppgift som individ på jorden och i kontakt med alltet.

Med klang och trumning, med enkla rörelser samt genom stillheten i meditation skapas balansen och öppnar upp djupet. Glädje, samverkan och våra visioner för framtiden är viktiga delar som påverkar utvecklingen. Ta med dig dina egna visioner för dig och för vad du vill ska ske. Vi stärker dem på olika sätt. Vi tonar in oss i en högre vibration, perfekt och unikt för din själsvibration. Den nya tonen ska vi tillsammans sprida ut i jordens nät.

Under kvällen samverkar Annika Lynton och Bee Thufvesson och tar in energier från högsta höjd och djupast nivå att hela och öppna upp i oss alla.

Låt ditt ❤ och jordens ❤ vara i samklang!

Plats: Gimmerstavägen 41 i Tyresö (Gå förbi huset ner till sjön)
Datum: 21 juni 2021
Tid: 18:30-21:00
Ta med: Vatten, något att sitta på, dina visioner och din glädje.
Pris: 400 kr per person, swish till 073-673 16 65.
Förutom kvällens ceremoni ingår te och ”fruktfika”.
Anmälan till annikatiarastar@gmail.com senast 18 juni.
(Begränsat antal platser. Vi grupperar oss i mindre grupper för att följa restriktionerna.)

Reservation för eventuella ändringar.
Ceremonin ställs in vid regn.

Varmt välkommen!

Bee & Annika