Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

Bli din egen Mästare

Vid sex olika tillfällen under terminen förmedlar vi kunskaper och energi för att du ska kunna använda dig själv som en mästare på jorden. Din egen process i ditt inre och den plan du en gång gjorde har bidragit till att du är på den plats där du kan kallas mästare på jorden och använda dig tydligare av allt vad du har lärt dig. Du behöver bara säga JA till din kraft och bejaka vad du redan vet. Du kan så mycket du kanske aldrig har tänkt på att du bär på som kunskap. Alla faser din själ har haft ska aktiveras i ditt högre medvetande och du kan helt och fullt integreras med det högre jaget och din djupare visdom.

Djupt i oss alla har vi en inre rymd som är en guldgruva eller ett ok, beroende på hur du betraktar dig själv. Vi vill vägleda in i rymden där möjligheter är positiva och allt som du har sparat av negativitet och oro inte längre styr din vardag. Det som då växer fram är du i en högre vibration som kan stiga fram och vara verksam. Det är ett heligt arbete som pågår. Vi går till våra innersta rum och väcker upp gammal kunskap som legat dold och som successivt byggs ihop med vad du redan vet. Ännu mer släpper i ditt undermedvetna och energin du har stärks och förfinas så att du slipper styras av ditt undermedvetna. Det är nu du kan använda dig själv på nya sätt och bidra för helheten var du än är. Det är Mästaren i dig som vaknar och vill användas. Vi behöver även varandra för att må bra och känna igen vad som pågår och veta att vi inte är ensamma i dessa processer. Många stärks av att träffa likasinnade och det bidrar till att hålla en energimässig höjd. Vi hjälps åt på vår väg framåt i den inre djupare utvecklingen.

Kursen förmedlar några olika saker;

1.   Nya aktiveringar

2.   En balanserande energi som underlättar på vägen framåt. Var och en får in ny energi och den balanseras samtidigt i hela dig, vilket underlättar integrationen.

3.   Nya kunskaper. Det handlar bl a om flödesprinciper och hur du kan använda dig själv energimässigt.
Med energierna i kunskapsöverföringen vidgas ditt medvetande successivt.

4.   Ditt undermedvetna renas i takt med att du höjs i din frekvens.

Med alla sex tillfällen får du med dig en stark energi-expansion. Under dessa kvällar utvecklas successivt din unika gudomliga geometri som hjälper dig att vara i en högre vibration. Du restaurerar din energi, stärks och aktiveras på ett finurligt sätt. Du får även med dig balans och stabilitet samt lär dig nya sätt att använda dig själv som Mästare.

Det är en unik kurs för dig som vill lära dig mer om den nya tidens energier.

Plats: Kommande tillfällen sker via Zoom tillsvidare om inget annat angetts. När du anmält dig får du en länk via mail.
Tid: Kl 18:30-21:30
Datum: 30 jan, 5 mars, 2 april, 23 april, 14 maj och 11 juni
Pris: 350:-/tillfälle (Inkl moms för privatperson och exkl moms för företag)
Anmälan: bee@lifeguide.se 070-386 22 22 eller till mail@mariemauritzson.se 0708-76 39 37.
Du behöver få din anmälan bekräftad.

Varmt välkommen!

Bee & Marie

Energimässig djuprengöring tillsammans med änglarna

Under 5 kvällar med start den 2 juni guidar Bee i kanaliserade meditationer vägledda av Ärkeänglarna Metatron, Mikael samt Lord Maytreia. Meditationerna ger genomgripande reningar av djupa rädslor. Det handlar om din utveckling vidare i uppstigningen. Meditationerna underlättar i din process.

Hela året är en mycket tydlig och manande väg vidare i vårt inre växande och vad vi inte velat se tidigare av vad vi hållit kvar i vårt undermedvetna. Du kanske redan har märkt att en del kommer fram i form av kraftiga känsloyttringar, i dig och/eller i din omgivning. Vad vi sparat i form av obearbetade känslor, outtryckta behov kan oväntat visa sig och vi får även förnimma våra själsliga sår.

Så gott som alla har dessa underliggande rädslor. De skapar motstånd och förvirring. De gör oss trötta och mindre benägna att förändras och de blir till hinder i din vardag. Eftersom vi dessutom har en situation i samhället som väcker upp vad vi inte velat se tidigare gör det oss även varse rädslor vi annars inte är i kontakt med.

Varje meditationskväll har sitt tema och tillsammans leder de dig in i en tydligare reningsprocess. Den här sortens reningsprocesser inbegriper din egen själs önskan att läka vad själen erfarit i andra faser, s k tidigare liv. Du får möjlighet att hitta en helt ny utgångspunkt från vad du tidigare trott om dig själv och se att du är långt mycket mer än vad du hittills har förstått. Steg för steg får du förstå vad du tidigare inte förstått om dig själv och vad du kan bidra med. Dessa kvällar är en successiv process i din djupare förståelse kring vad själen kan bygga upp på nytt och det blir istället en tillgång för dig i ditt liv.

De kunskapsöverföringar som vi får ta del av lär oss mer om processen under en fas av att justera hur vi ser på oss själv. Självmedkänsla är en viktig egenskap. Se på andra med kärlek en annan. Men det går djupare än så.

Efter hand flyttar en helt ny vibration in i dig och den vibrationen behöver inte vara präglad av rädslorna, utan av ren och fin kärlek och omtanke. När hösten kommer är du redo dina nästa steg på ett fint sätt. Juni, juli och augusti är starka månader av flöden för människan och hennes evolution. Vi behöver varandra som stöd i vårt växande.

Det kan vara tufft att möjliggöra en tydlig förändring när den gamla uppfattningen om en själv ligger i vägen. Den gamla uppfattningen hör hemma i din dåtid. Nu är tid att vara ny och ledas från det högsta i dig. Det högsta i dig hjälper dig på vägen genom att visa för dig hur du kan bidra för helheten och vad du kan göra för att må bra i livet. När du mår bra fungerar det för dig att förändras. När du sätter stopp pga att livet ter sig alltför svårt eller problematiskt blir du stel och obenägen att gå vidare i din mognad, vilket begränsar dina synsätt.

Nu finns möjlighet att göra processen på ett lättare sätt. Genom dessa 5 kvällar skapas en helt ny trygghet som du kan behöva i ditt växande mot nya dimensioner.

Plats: Samtliga träffar är via Zoom
Anmälan: bee@lifeguide.se Efter din anmälan får du en länk för inloggning på Zoom.
Datum: 2 juni, 23 juni, 8 juli, 30 juli och 19 aug.
Tid: 18:30-20:00
Pris: 200:-/kväll, swishas till 123 23 60 337 eller betalas in på bg 5387-8229

Varmt välkommen!

Bee