Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

En triangel för frihet – 3 kvällar på Zoom under sommaren 2021

Jag välkomnar dig till tre Zoom kvällar under sommaren.
Det är tre unika kvällar som även är en brygga över till nästa termin. Det är tre olika teman som tillsammans skapar en stark pol av gudomligt ljus och stärker din inre kärna.

11 juni – Traumarening (trauma genom alla tider)
6 juli – Nya möjligheter med nya perspektiv
9 aug – Framtidens portal, energihöjaren som stärker dig framåt och håller dig i klarhet. Alla frekvenser ska in i oss och öppna upp gudomliga flöden av ljus och kristall, färger och toner. Allt i din unika kombination.

Dessa överföringar öppnar upp nya medvetandenivåer i dig. Vi låter fältet tona om oss. Vi har gemensamt byggt upp det med alla våra energisammankomster. Allt sker överallt hela tiden i alla riktningar och dimensioner och när du löser något i dig påverkas din inre tonpositivt. Din egen unika ton kan genomsyra hela dig och kicka igång nya toner, för dig och för andra. Jag kan varmt rekommendera dessa kvällar och jag har fått känna hur glittriga energierna är och det sjuder skönt i kroppen av dem.

Kvällarna är kl 19-20:30 och kostar 300:- per kväll, alternativt 750:- för alla tre. Swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . Efter anmälan får du en länk till Zoom inför varje kväll.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

“Din nya vän Hjärtat” – 4 meditationskvällar på Zoom under hösten 2021

Ditt djupa inre vill tala med dig och göra dig finstämd i dina energier. Det fyra kvällarna är helande flöden som är sätter delar av din vardag i fokus. De gör dig medveten om hur du som själ påverkas på djupet av att vara i förbindelse med din yttre och inre helhet. Själen är verksam dygnet runt, men du är sällan medveten om det. Du får ta del av energiströmmarna och bjuds in till att själv utforska dessa. De fyra kvällarna innehåller helande sekvenser, information och undervisning samtidigt som du stärks och utvecklas av. Det sker i ett flöde av balans, renhet, klarhet och harmoni.

3 sept – Inspiration från Gaia direkt
17 sept – Kosmos talar
17 okt – Planeterna och du
31 okt – Månen och solen i relation till dig

Kvällssessionerna är kl 19-20:30 på Zoom och kostar 300:- per kväll, alternativt 1000:- för alla fyra kvällar (avser betalning vid ett och samma tillfälle). Pengarna betalas in till swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . Efter anmälan får du en länk till Zoom inför varje kväll. Sessionerna spelas in och du får ta del av en Dropboxlänk i efterhand.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)