Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

Bli din egen Mästare

Vid sex olika tillfällen under terminen förmedlar vi kunskaper och energi för att du ska kunna använda dig själv som en mästare på jorden. Din egen process i ditt inre och den plan du en gång gjorde har bidragit till att du är på den plats där du kan kallas mästare på jorden och använda dig tydligare av allt vad du har lärt dig. Du behöver bara säga JA till din kraft och bejaka vad du redan vet. Du kan så mycket du kanske aldrig har tänkt på att du bär på som kunskap. Alla faser din själ har haft ska aktiveras i ditt högre medvetande och du kan helt och fullt integreras med det högre jaget och din djupare visdom.

Djupt i oss alla har vi en inre rymd som är en guldgruva eller ett ok, beroende på hur du betraktar dig själv. Vi vill vägleda in i rymden där möjligheter är positiva och allt som du har sparat av negativitet och oro inte längre styr din vardag. Det som då växer fram är du i en högre vibration som kan stiga fram och vara verksam. Det är ett heligt arbete som pågår. Vi går till våra innersta rum och väcker upp gammal kunskap som legat dold och som successivt byggs ihop med vad du redan vet. Ännu mer släpper i ditt undermedvetna och energin du har stärks och förfinas så att du slipper styras av ditt undermedvetna. Det är nu du kan använda dig själv på nya sätt och bidra för helheten var du än är. Det är Mästaren i dig som vaknar och vill användas. Vi behöver även varandra för att må bra och känna igen vad som pågår och veta att vi inte är ensamma i dessa processer. Många stärks av att träffa likasinnade och det bidrar till att hålla en energimässig höjd. Vi hjälps åt på vår väg framåt i den inre djupare utvecklingen.

Kursen förmedlar några olika saker;

1.   Nya aktiveringar

2.   En balanserande energi som underlättar på vägen framåt. Var och en får in ny energi och den balanseras samtidigt i hela dig, vilket underlättar integrationen.

3.   Nya kunskaper. Det handlar bl a om flödesprinciper och hur du kan använda dig själv energimässigt.
Med energierna i kunskapsöverföringen vidgas ditt medvetande successivt.

4.   Ditt undermedvetna renas i takt med att du höjs i din frekvens.

Med alla sex tillfällen får du med dig en stark energi-expansion. Under dessa kvällar utvecklas successivt din unika gudomliga geometri som hjälper dig att vara i en högre vibration. Du restaurerar din energi, stärks och aktiveras på ett finurligt sätt. Du får även med dig balans och stabilitet samt lär dig nya sätt att använda dig själv som Mästare.

Det är en unik kurs för dig som vill lära dig mer om den nya tidens energier.

Plats: Hälsans Hus, Terrassen
Tid: Kl 18:30-21:30
Datum: 30 jan, 5 mars, 2 april, 23 april, 14 maj och 11 juni
Pris: 2800:- för samtliga 6 tillfällen eller 500:-/tillfälle inkl fika (Inkl moms för privatperson och exkl moms för företag)
Anmälan: bee@lifeguide.se 070-386 22 22 eller till mail@mariemauritzson.se 0708-76 39 37.
Du behöver få din anmälan bekräftad.

Varmt välkommen!

Bee & Marie

Änglakvällar

“Dina möjligheter finns hela tiden där. När du fastnar i dina gamla synsätt och brottas med din oro kommer du inte att finna dem. Det är när du går in i glädje och gör dig friare, går ut eller har en stund i ensamhet du kan komma i kontakt med dig själv på ett sätt som gör att ett fält öppnas upp omkring dig. Vill du lära dig mer om det här, passa på! Det finns de som enbart låter sig gå längs den vägen och inspireras av att vandra på oupptrampade stigar.
Detta lär vi ut under tre Änglakvällar i vår, 25 mars, 15 april och 11 maj.

Vi glömmer så lätt bort att hitta en egen stund för att finna ljuset och tända den gnista som behövs för att orka ett tag till. Om vi fick lära ut en enda sak till människan skulle det vara att hålla sig till freds med sig själv. Det ger så mycket glädje. Det är i dig freden börjar och den sprids från ditt hjärta. Under änglakvällarna får du ta emot ett individuellt budskap, vilket förmedlas i grupp. Välkommen!”

Under kvällen kommer vi bl a att göra en meditation. Meditationen i sig är helande och stärker dig inifrån och ut. Ta med dig dina frågor och öppna upp för svar. Låt dig ta emot en enskild gåva och gör dig redo nästa möjlighet.

Plats: Studion Creere, Torsgatan 63, Stockholm. T-bana Sankt Eriksplan, uppgång Torsgatan.
Tid: Kl 18:00-20:30
Datum: 25 mars, 15 april, 11 maj
Pris: 350:-/kväll inkl fika (Inkl moms för privatperson och exkl moms för företag)
Anmälan: bee@lifeguide.se 070-386 22 22
Du behöver få din anmälan bekräftad. Du kan anmäla dig till en eller flera kvällar.

Varmt välkommen!

Bee