Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

Bli din egen Mästare

Vid sex olika tillfällen under terminen förmedlar vi kunskaper och energi för att du ska kunna använda dig själv som en mästare på jorden. Din egen process i ditt inre och den plan du en gång gjorde har bidragit till att du är på den plats där du kan kallas mästare på jorden och använda dig tydligare av allt vad du har lärt dig. Du behöver bara säga JA till din kraft och bejaka vad du redan vet. Du kan så mycket du kanske aldrig har tänkt på att du bär på som kunskap. Alla faser din själ har haft ska aktiveras i ditt högre medvetande och du kan helt och fullt integreras med det högre jaget och din djupare visdom.

Djupt i oss alla har vi en inre rymd som är en guldgruva eller ett ok, beroende på hur du betraktar dig själv. Vi vill vägleda in i rymden där möjligheter är positiva och allt som du har sparat av negativitet och oro inte längre styr din vardag. Det som då växer fram är du i en högre vibration som kan stiga fram och vara verksam.

Med alla sex tillfällen får du med dig en stark energi-expansion. Under dessa kvällar utvecklas successivt din unika gudomliga geometri som hjälper dig att vara i en högre vibration. Du restaurerar din energi, stärks och aktiveras på ett finurligt sätt. Du får även med dig balans och stabilitet samt lär dig nya sätt att använda dig själv som Mästare.

Det är en unik kurs för dig som vill lära dig mer om den gudomliga geometrins möjligheter och hur du kan använda den.
Det går även att vara med enstaka tillfällen.

Plats: Hälsans Hus, Terrassen
Tid: Kl 18:30-21:30
Datum: 30 jan, 5 mars, 2 april, 23 april, 14 maj och 11 juni
Pris: 2800:- för samtliga 6 tillfällen eller 500:-/tillfälle inkl fika (Inkl moms för privatperson och exkl moms för företag)
Anmälan: bee@lifeguide.se 070-386 22 22 eller till mail@mariemauritzson.se 0708-76 39 37.
Du behöver få din anmälan bekräftad.

Varmt välkommen!

Bee & Marie