Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

”Din nya vän Hjärtat” – 4 meditationskvällar på Zoom under hösten 2021

Ditt djupa inre vill tala med dig och göra dig finstämd i dina energier. Det fyra kvällarna är helande flöden som är sätter delar av din vardag i fokus. De gör dig medveten om hur du som själ påverkas på djupet av att vara i förbindelse med din yttre och inre helhet. Själen är verksam dygnet runt, men du är sällan medveten om det. Du får ta del av energiströmmarna och bjuds in till att själv utforska dessa. De fyra kvällarna innehåller helande sekvenser, information och undervisning samtidigt som du stärks och utvecklas av. Det sker i ett flöde av balans, renhet, klarhet och harmoni.

3 sept – Inspiration från Gaia direkt
17 sept – Kosmos talar
17 okt – Planeterna och du
31 okt – Månen och solen i relation till dig

Kvällssessionerna är kl 19-20:30 på Zoom och kostar 300:- per kväll, alternativt 1000:- för alla fyra kvällar (avser betalning vid ett och samma tillfälle). (Priset är exkl moms för företag.) Pengarna betalas in till swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . Efter anmälan får du en länk till Zoom inför varje kväll. Sessionerna spelas in och du får ta del av en Dropboxlänk i efterhand.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Frågekvällar – Ställ frågor till Änglar, Guider och Mästare

Under tre kvällar i höst har du möjlighet att ställa frågor till guider, änglar och mästare. Du bestämmer själv helt fritt vilka frågor du vill ställa. Svaren kommer både direkt till dig och genom de svar du hör andra ta emot. Ingen fråga är för svår eller för krånglig att svara på. Det är ett fritt val om du vill ställa personliga frågor, allmänna frågor eller frågor om vår utveckling. Vad du än får för idé som du vill fråga om är uppskattad.

Eftersom jag vill ge samtliga deltagare möjlighet att ta plats har jag maximerat antalet deltagare till 12 personer. Det finns enskilda budskap som väntar på dig och som du får ta emot under kvällen. Din personliga vägledare finns med och jag förbereder kvällen så att var och en får med sig något unikt. När du känner att du ska vara med och anmält dig har du redan satt igång processen och energierna stöttar dig på vägen. Kvällen är boostad med helande energier som ger dig glädje och inspiration.

Följande datum kan du anmäla dig till;
3 november
24 november
15 december

Anmälan genom datum och mail till bee@lifeguide.se senast dagen före. Du behöver få din anmälan bekräftad då antalet platser är begränsat till 12 st.
Frågekvällen kostar 350:- (exkl moms för företag) Swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229. Avbokning senare än sju dagar före debiteras.
Tid: 19-21 på Zoom. Länk skickas ut via mail inför varje kväll.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Midvintersolstånd 21 december 2021

Jag guidar under kvällen energier från Sirius, Arcturus och Venus. De vill påminna oss om vårt kosmiska ursprung och det stjärnfrö du har inom dig. Du kom som en väl utvecklad själ till jorden i en tid av stora omställningar. Du får erkänna dig själv i din kraftfullhet och låta alla dina parametrar komma i samklang när du nu kliver in i nästa kalenderår.

De helande frekvenserna är påtagliga och du kan inte undgå att bli än mer uppväckt från en själslig slummer som pågått. Nu finns ingen anledning längre att tvivla på vem du är och vad du kan vilja medverka till. Energiströmmen och kunskapsöverföringen sätter din personliga betydelse som själ på jorden i fokus. Du är viktig och du passar som den du är.

Energierna under kvällen är krispiga och klara, precis som midvinternatten kan vara. De hjälper dig att hitta tillåtelsen att vara precis den du är. Inget är motsägelsefullt i det.

Kvällen är på Zoom kl 19-20:30 och kostar 300:- (exkl moms för företag). Du betalar genom swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229. Anmälan senast dagen före.
Du anmäler dig genom att maila till bee@lifeguide.se
Strax före den 22 september får du en länk med inloggning på Zoom via mail. Jag spelar in meditationen och du kan lyssna igen om du så vill. Inspelningen distribueras som en Dropboxlänk och kräver att du har dropbox. (Gratisversion finns att ladda hem och den tillåter ett visst datautrymme.)

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)