Låt dig ledas av ditt hjärta

Gruppmeditation

Enhetsmedvetande och Glädje –  vårterminen 2019

Sprid kärlek och gå med ett öppet hjärta

Den period vi är i nu kallas för övergången, dvs den period då vi växer genom att höja vår vibration. Det sker stegvis och det innebär samtidigt en fortsatt öppning av våra hjärtan.
Det medför också att det händer saker i kroppen. De flesta av oss har kvar saker att läka, ta hand om och reflektera kring för att kunna göra det lyftet så enkelt som möjligt.

Vi erbjuder 6 fristående tillfällen under våren då du kan höja din energi, öppna ditt hjärta och släppa det du inte längre behöver bära. Varje tillfälle är en del av ett större skifte.
Vårens tillfällen;

  • 6 maj 18.30 – 21.30 Hälsans Hus. 500 kr

Ljusaktivering i 9:e dimensionen

  • 3 juni 18.30 – 21.30 Hälsans Hus. 500 kr

Ljusaktivering i 10:e dimensionen

Du kan anmäla dig till ett tillfälle i taget eller alla på en gång. Priset inkluderar fika och den 7/4 ingår även lunch. Inspelningar av meditationerna ingår.  Om du anmäler dig till alla tillfällen på en gång får du 10% rabatt. Vid företagsfaktura tillkommer moms.

Anmälan: Marie Mauritzson,  mail@mariemauritzson.se , 070-8763937.
Bee Thufvesson, bee@lifeguide.se , 070-3862222
Du behöver få din anmälan bekräftad. Inbetalning sker i förväg till bg 5387-8229 alternativt swish till 123 23 60 337.
Hälsans Hus ligger på Fjällgatan 23B i Stockholm

Varmt välkommen!

Bee & Marie

Generell info om träffarna:
Vi är i en fas av att höja vår vibration. Det är en känslig och stark utveckling som ger oss nya perspektiv samt en klartänkthet där vi drivs av flöden mer än något annat. Det här är nytt. Vi har inte gjort det förut. Det är en pågående process som drivit oss till en punkt där vi nu kan acceptera mer av vad som det nya vill säga oss. Vi lär oss efter hand att våga vara på denna nya plats där allt är ett. När vi träffas i grupper kan vi både lära känna hur det fungerar genom vad vi hör andra berätta, men också hitta de nya perspektiven lättare. När vi får umgås med likasinnade mår vi bra, vilket hjälper oss att stå kvar i det nya.

Dessa tillfällen inspirerar och fyller på . De stärker och balanserar. Varje deltagare väljer själv vad den vill ta emot.

Är du i en fas av växande eller expansion med intensiva energihöjningar är detta platsen för dig. Ta chansen och gå framåt med nya kunskaper och läk allt du kan och du slipper släpa runt på sådant du trott har betydelse både i form av tankar och känslor.

Vid varje tillfälle sker även en stabilisering och lite i taget får vi bekanta oss med vad energihöjningarna innebär. Den nya tiden kallas också Glädjens tid helt enkelt för att vi inte längre går bakåt i våra upplevelser utan kan vara här och nu utan problem, viket ger glädjen ett större utrymme.

Vi är i kontakt med det högsta ljuset och tar kunskaperna därifrån samtidigt som vi får läka något och lära oss mer om vad det innebär att höja sin vibration (om du inte redan vet det).

Varje tillfälle är bitar på vägen mot en större renare rymd att existera i. Efter dessa träffar har du gjort en transformation och byggt en ny bas att stå på. Även ett tillfälle påverkar positivt.

Vi utgår från en eller flera meditationer som är läkande samt upplevelsebaserade övningar. Tillsammans är dessa 6 tillfällen ett starkt och tydligt steg in i en helt ny sfär av högt vibrerande energier. Meditationerna spelar vi in och du kan lyssna igen när du vill och behöver för att bygga upp din nya vibration ytterligare. Vi formar varje tillfälle helt efter de som deltar och vad som behövs i stunden.