Bee Thufvesson

Om_Bee

Sagt om Bee

w

Min bakgrund har jag inom reklam och marknadskommunikation som projekt- och produktionsledare. Jag har ett starkt intresse för dialog och kommunikation. När jag år 2000 påbörjade en utbildning till samtalsterapeut blev jag överraskad över hur starkt jag kände att jag skulle skifta till att vägleda människor och fördjupa mig inom inre utveckling. Den utvecklingsvägen har jag varit på sedan jag började arbeta som samtalsterapeut januari 2003.

Jag har genom åren fördjupat mig på olika vis både inom psykologi och inom det man kan kalla helarens väg, dvs andlig utveckling. Jag beskriver det ibland som att jag ”gått från yttre till inre kommunikation”. Det man gör inom marknadskommunikation bygger på beteendevetenskap. Jag förflyttade mig till den del inom beteendevetenskapen som handlar om att fördjupa sig in i den kärna vi alla har i vårt inre, det vill säga den vi är i själ och hjärta. För mig utvecklades intresset att också handla om esoterisk kunskap.

Det sker utveckling i ett möte med mig. Processen som startar kan vara omtumlande och intressant, ibland ledsam, och ofta inspirerande. Jag uppmuntrar till att våga gå vägen mot inre läkning och fördjupning av medvetandet samt öppna den dörr som handlar om vår potential, våra drömmar och utveckling av de inre gåvorna. Vi har ofta med oss inre gåvor vi inte använder oss av och som vi kanske inte ens vill se. Du har fått dem för att använda dem!

Min väg här gått genom en djup förståelse för inre processer och hur vi växer som individer. Det är inom det området jag har valt att vara och utveckla mig mer, för att ge vidare till andra. Jag älskar att lära ut vad jag kan till andra.

Förutom vad jag förstått inombords och lärt mig av änglar, guider och mästare har jag en bas som utgår från en utbildning till samtalsterapeut i psykosyntes vid HumaNova (2002), coach, facilitatorträning med avseende på grupprocesser, fleråriga utbildningar i healing. Jag har också gått kurser inom familjekonstellationer, stresshantering, KBT, utbildning i känslornas språk, reiki, mindfulnessinstruktör, yinyogainstruktör, biomagnetism, klangmassage och access bars. Min nyfikenhet är stark och  driver mig att hela tiden lära mig mer om den helande rymden. Det hjälper mig att hålla ljuset starkt, klart och levande. 

Nu för tiden har jag individuella sessioner som medial vägledare, healer, samtalsterapeut och läraare i andlig utveckling då jag lär ut vad man tidigare lärde ut i de gamla mysterieskolorna.

Jag håller kurser som du kan läsa mer om på denna hemsida. De sessioner och kurser jag har utvecklar dina inre gåvor, dvs din sanna essens uttryckt i livet med allt vad det innebär.

”Jag kan varmt rekommendera dessa kurser, jag har gått alla fyra delar och går fortfarande kvar i utvecklings gruppen. Det bästa jag har gjort i mitt liv meditationerna är gudomliga och tar med dig på en djup resa in i nya härliga frekvenser och energier”

Lisette

”Jag har under samtal med Bee i personlig vägledning och Ljusgrupp känt hur jag stärkts och renats. Känns som jag blivit en fri, lyckligare och mer seende person. Att i samtal få möta sitt inre barn och olika åldrar, lösa upp knutor och bli fri har varit en fantastisk upplevelse. Tack kära Bee, du har förändrat mitt liv.” 

Karin

”Tack Bee, för din stora kunskap, ödmjukhet och varsamma coaching som skapar trygghet och helande på djupet.”

Irene

”För mig har både Bee’s enskilda konsultationer och gruppkonsultationer inneburit tydlig vägledning. Jag känner mig trygg i hennes närvaro och det känns som att jag får svar på mina frågor både vetenskapligt och andligt. Hon inger förtroende och sprider ett lugn”

Karin

”Den session vi hade för ett tag sedan var outstanding. Jag har gjort många i mina dagar, men den här sticker ut, som djupt verksam och… Fin!
Det var en skön blandning mellan helande-energier, som kändes i både kropp och själ och massor med information om både det som varit och hur jag kan växla spår och gå in på en ny lockande framtid. Energiöverföringarna tillsammans med dina ord är djupt stödjande och tydliga. Det kom för knoppen och för kroppen och själen; ja, den sjunger ännu.
Tack!”

Åsa