Låt dig ledas av ditt hjärta

Detta är Bee Thufvesson

Min bakgrund har jag inom reklam och marknadskommunikation som projekt- och produktionsledare. Jag har ett starkt intresse för dialog och kommunikation. När jag år 2000 påbörjade en utbildning till samtalsterapeut blev jag överraskad över hur starkt jag kände att jag skulle skifta över till att vägleda människor och fördjupa mig inom inre utveckling. Den utvecklingsvägen har jag varit på sedan jag började arbeta som samtalsterapeut januari 2003.

Jag har genom åren fördjupat mig på olika vis både inom psykologi och inom det man kallar helarens väg. Jag beskriver det ibland som att jag ”gått från yttre till inre kommunikation”. Det man gör inom marknadskommunikation bygger på beteendevetenskap. Jag förflyttade mig till den del inom beteendevetenskapen som handlar om att fördjupa sig in i den kärna vi alla har i vårt inre, det vill säga den vi är i själ och hjärta.

Det sker utveckling i ett möte med mig. Processen som startar kan vara omtumlande och intressant, stundvis ledsam men även inspirerande. Jag uppmuntrar till att våga gå vägen mot inre läkning och fördjupning av medvetandet samt öppna den dörr som handlar om vår potential, våra drömmar och utveckling av de inre gåvorna. Vi har ofta med oss inre gåvor vi inte använder oss av och som vi kanske inte ens vill se. Du har fått dem för att använda dem!

Min väg här gått genom en djup förståelse för inre processer och hur vi växer som individer. Det är här jag har valt att vara och utveckla mig mer, för att ge vidare till andra.

Förutom vad jag förstått inombords och genom min yrkeserfarenhet har jag också gått utbildningar och kurser inom kommunikation (informatörslinjen på högskolan samt diverse kurser inom ramen för marknadskommunikation), samtalsterapeut i psykosyntes vid HumaNova (2002), coach, facilitatorträning med avseende på grupprocesser, fleråriga utbildningar i healing. Jag har också gått kurser inom familjekonstellationer, stresshantering, KBT, utbildning i känslornas språk, reiki, mindfulnessinstruktör samt UL (Försvarshögskolans kurs i Utvecklande Ledarskap), klangmassage Jag fortsätter utvecklas genom fortbildning inom området ”inre utveckling”.

Nu för tiden har jag individuella sessioner som intuitiv coach, vägledare, samtalsterapeut och healer. Jag håller egna kurser som du kan läsa mer om på denna sida. De sessioner och kurser jag har utvecklar dina inre gåvor, dvs din sanna essens uttryckt i livet med allt vad det innebär.