Lyssna

Kanaliserade guidade meditationer att lyssna till

Dessa guidade meditationer fyller dig med ny energi och oavsett vilken du lyssnar till ger den en djupgående omställning av frekvenserna att vara kärleksfulla, tillåtande och starkt utvecklande samt i ton med din själs naturliga frekvenser.

Meditationerna är kanaliserade och innehåller kunskap samt helande energiöverföringar som också renar i dina energiflöden.

Varje meditation kan du lyssna till flera gånger eftersom de varje gång påverkar går in i olika lager i dig och på så sätt frigörs gamla föreställningar, känslor, minnen och händelser som lättare kan läka. De tar dig även till en neutral plats där du inte behöver vara reaktiv på andras dramer.

Inspelningarna är gjorda vid speciella dagar för initieringar, öppna meditationstillfällen samt tillfällen i Ljusgruppen. Ljusgruppen är en grupp för andlig utveckling som pågått regelbundet terminsvis sedan 2009.

Genom meditationerna vidgas ditt medvetande att ta del av nya dimensioner och vara i förbindelse med gudsmedvetandet och nollpunktsfältet. Det är en hjälp i uppstignings-processen.

Med omtanke,
Bee 🥰 🌸 ❤️ ✨

4. Ljusgruppen - 6 mars 2023. Själ(v)klarhet i fullständig kontakt med ditt kosmiska hjärta.

20 mars 2024. Vårdagjämningen, skapandet, djupaktiveringar händerna mm.