Gruppmeditation

Fyra öppna meditationer under vårterminen 2024
”Din skapande kraft”

 

Varmt välkommen att ta del av fyra olika energiöverföringar som ställer skapandekraften i fokus och hur du kan re-aktivera din skapande förmåga. Det kan kännas som en självklarhet att vi ska kunna veta hur det går till, men då och då behöver vi få in flödet som gör att det går enklare att skapa inifrån och ut. Det är lätt att ge upp och tappa sugen när man inte ser resultat och hoppet kan svika.

Dessa fyra meditationer ger dig ny energi att använda för skapande. De bildar i sig en helhet, men var och en ger de en djup förfining av dina energier och gör dig redo mer skapande. Du kan se varje underrubrik vid respektive datum.

Det här året får vi ljusarbetare maximalt stöd att utvecklas och hålla våra fina frekvenser levande och gå djupt in i vårt flöde att känna in den själsliga nivån där du kan vara i regelbunden kontakt med ditt uppdrag och även utveckla det.

Flödet i hela ditt kristallina nät öppnas mer och din förfining tas till en ny nivå.

Människans skapandekraft vet inga gränser och vi ser hela tiden exempel på hur långt man kan gå i skapandet. Vad vi oftast inte tänker på är att energin av skapande är starkare ju högre frekvenser vi gör oss tillgängliga för.

Dessa kvällar vill våra guider berätta mer om hur du kan använda dig av dessa frekvenser och aktivera dina förmågor tydligare än förut. Det stämmer även med den själsliga utvecklingen som just nu är påtaglig för många. Meditationerna är  medvetandehöjande och mycket läkande.

I den här tiden öppnar vi upp flöden som varit avskärmade från oss och som generellt kallas  helande gåvor. Tider och platser vi kallar Atlantis och Lemurien har omvandlats till öppna flöden som vi nu kan integrera i oss. Vi tar del av allt detta under dessa kvällar.

Vi inkluderar även månflödet dessa kvällar och uppleva hur det kan ta emot nytillskott av energi, aktivera mer av det feminina flödet och skapa balans mellan yin och yang i hela vårt väsen.

Datum och tid
: 19-20:30 på Zoom
12 februari – Kinesiska nyåret (i samband med nymånen) ”Vad skapandet påverkas av”.
20 mars – Vårdagjämningen ”Vad du kan ställa in dig på som har riktning framåt”.
24 april – Fullmåne ”Skapandet i full styrka”.
23 maj – Fullmåne ”Vägen framåt när skapandekraften är igång som mest”.

Plats: Zoom. Inför varje kväll får du en länk.
Pris: 1050:- för samtliga fyra meditationskvällar eller 300:- per kväll. (Exkl moms för företag.)
Anmälan sker till bee@lifeguide.se
Meditationen spelas in och du kan lyssna i efterhand. Länken distribueras via email som en Dropboxlänk.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Initieringskvällar under våren och sommaren 2024
”Nya nivåer av medvetande”

 

En initiering är ett erkännande som leder till att öppna upp något nytt. Det handlar om den egna inre vägen och utvecklingen av den man är i själ och hjärta. Den här våren och sommaren handlar det om en förflyttning in i en högre medvetandenivå. Det handlar med andra ord om att utveckla den femte dimensionens program.

Det utgår från att jordens energiflöden håller på att förändras och vi med dem. Det betyder att nya val kan komma att bli tydliga efter hand som man förstår att man inte längre kan stå kvar på en plats i sig själv där man har varit ett tag, utan behöver göra en förflyttning. Vi utgår många gånger från en gammal version av de vi är och glömmer bort att förändra bilden allt eftersom vi utvecklas. Det är de invanda tankemönster vi alla har som oftast är hindret. Men även våra hjärnor utvecklas och i takt med förståelsen för de vi är på djupet vill även tankar och mönster hänga med.

Dessa kvällar har som fokus att leda dig som deltagare in i ett nytt flöde av höga fina frekvenser i en tid av starka omställningar och hjälper dig att balansera omställningen. Det stärker friheten att vara dig själv och ge maximalt med energi för din väg framåt. Det möjliggör lugn och tillförsikt. Ditt ego blir omvandlat till något som hjälper dig istället för något som krånglar och utmanar dig.

Du har hela tiden klarat många utmaningar, men ibland glömt bort att du är stark nog att förändra mer och få mer ut av den du är innerst inne. Det betyder ibland att låta dig själv som blomma spricka upp och ta för dig av din inre blomsterprakt och låta den visa sig för omvärlden.

Den inre vetskapen om vem du är gör skillnad eftersom nya val blir tillgängliga när du vet vem du är och inte längre tillåter gamla energiflöden att styra dig. Du i harmoni med helheten kan innebära nya vägar.

Eftersom många just nu står på tröskeln till en högre medvetandenivå är det en fin hjälp som underlättar uppstigningen. Det stärker din tillåtelse att följa själen och lyssna inåt. Det är stärkande, balanserande och ger ett lyft. Det höjer också dina flöden att vara i ton med ditt naturliga flöde, vilket ger välbefinnande.

Syftet med dessa kvällar är att hjälpa till i uppstigningen och skapa en plats där man kan ta emot flödet som ger en individuell hjälp i processen.

Datum och tid:
5/5 kl 19-20:30
6/6 kl 10-11:30 OBS tiden!
7/7 kl 19-20:30
8/8 kl 19-20:30
Plats: Zoom
Pris: 1050:- för samtliga fyra kvällar när det betalas vid ett och samma tillfälle eller 300:- per kväll.
(Exkl moms för företag.)
Betalningen görs till Swish 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan gör du till bee@lifeguide.se
En Zoom-länk skickas till din epost-adress inför varje kväll. Meditationen spelas in och en länk är tillgänglig i efterhand för dig som anmält dig.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)