Gruppmeditation

Initieringskvällar under våren och sommaren 2024
”Nya nivåer av medvetande”

 

En initiering är ett erkännande som leder till att öppna upp något nytt. Det handlar om den egna inre vägen och utvecklingen av den man är i själ och hjärta. Den här våren och sommaren handlar det om en förflyttning in i en högre medvetandenivå. Det handlar med andra ord om att utveckla den femte dimensionens program.

Det utgår från att jordens energiflöden håller på att förändras och vi med dem. Det betyder att nya val kan komma att bli tydliga efter hand som man förstår att man inte längre kan stå kvar på en plats i sig själv där man har varit ett tag, utan behöver göra en förflyttning. Vi utgår många gånger från en gammal version av de vi är och glömmer bort att förändra bilden allt eftersom vi utvecklas. Det är de invanda tankemönster vi alla har som oftast är hindret. Men även våra hjärnor utvecklas och i takt med förståelsen för de vi är på djupet vill även tankar och mönster hänga med.

Dessa kvällar har som fokus att leda dig som deltagare in i ett nytt flöde av höga fina frekvenser i en tid av starka omställningar och hjälper dig att balansera omställningen. Det stärker friheten att vara dig själv och ge maximalt med energi för din väg framåt. Det möjliggör lugn och tillförsikt. Ditt ego blir omvandlat till något som hjälper dig istället för något som krånglar och utmanar dig.

Du har hela tiden klarat många utmaningar, men ibland glömt bort att du är stark nog att förändra mer och få mer ut av den du är innerst inne. Det betyder ibland att låta dig själv som blomma spricka upp och ta för dig av din inre blomsterprakt och låta den visa sig för omvärlden.

Den inre vetskapen om vem du är gör skillnad eftersom nya val blir tillgängliga när du vet vem du är och inte längre tillåter gamla energiflöden att styra dig. Du i harmoni med helheten kan innebära nya vägar.

Eftersom många just nu står på tröskeln till en högre medvetandenivå är det en fin hjälp som underlättar uppstigningen. Det stärker din tillåtelse att följa själen och lyssna inåt. Det är stärkande, balanserande och ger ett lyft. Det höjer också dina flöden att vara i ton med ditt naturliga flöde, vilket ger välbefinnande.

Syftet med dessa kvällar är att hjälpa till i uppstigningen och skapa en plats där man kan ta emot flödet som ger en individuell hjälp i processen.

Datum och tid:
5/5 kl 19-20:30
6/6 kl 10-11:30 OBS tiden!
7/7 kl 19-20:30
8/8 kl 19-20:30
Plats: Zoom
Pris: 1050:- för samtliga fyra kvällar när det betalas vid ett och samma tillfälle eller 300:- per kväll.
(Exkl moms för företag.)
Betalningen görs till Swish 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan gör du till bee@lifeguide.se
En Zoom-länk skickas till din epost-adress inför varje kväll. Meditationen spelas in och en länk är tillgänglig i efterhand för dig som anmält dig.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)