Gruppmeditation

Guidade meditationskvällar på Zoom under hösten 2023
”Helheten i dig själv”

Den 23 sept startar en serie med fyra olika kanaliserade meditationskvällar som öppnar upp helhetsflödet och gör dig tydligare i det. Vår själ är en del av den processen då integrationen av själens olika aspekter kan tydligare ge genklang i dig som människa när helhetsflödet är igång.
Ibland har vi ”gett bort” eller inte fått med oss alla själsaspekter och det har gjort flödet avvaktande. Därför kommer jag att ta in möjligheten att ta tillbaka de själsliga aspekterna under dessa kvällar.

Varje kväll stärker din helande förmåga och kan dessutom lyfta fram något som du kanske inte tänkt på. Ibland är det något du inte förmått att läka ännu eller så är det dags att öppna upp delar av ditt medvetande som inte varit aktiva. Din inre visdom blir på så vis levande.

Vid varje meditationskväll aktiveras nya nivåer av det högre flödet och ger dig en skjuts framåt tillsammans med stabilitet och nya förhållningssätt. Allt anpassas för dig som är med.

Energiöverföringen pågår i 90 minuter och är sedan i ett flöde av att öppna upp nya perspektiv i dig under 7 dagar.

Den 23 sept är temat ”Återskapa flödet från Lemurien, ta emot guld och gudomligt flöde”
Temat den 15 okt är ”Nya nivåer av flöde”, 
den 22 nov ”Kristusenergin och vad den innebär”
 och den 21 dec är temat ”Den nya jorden är Du”.

Tänk på att vi då och då behöver reda ut något med oss själva på ett individuellt plan och som inte kan ersättas av en meditationskväll (även om mycket kan ske under en sådan kväll 😊). Det betyder att du behöver vara uppmärksam på hur du känner dig i höst och vad som behövs för din personliga utveckling. Din personliga process hindrar inget utan blir tydligare genom ditt deltagande. Ibland behövs det individuella mötet för att mer flöde ska kunna skapas tack vara förståelsen för vad du har gått genom som människa. Det gäller både minnen från tidigare in-karnationer, genom ditt liv och där du
är nu.

Med oss dessa kvällar har vi Adama, Ärkeänglar och Ra med flera. Även Venus-folket och Arcturusguiderna vill vara med.

Datum: 23 sept (höstdagjämningen), 15 okt, 22 nov och 21 dec (vintersolståndet).
Plats & tid: Zoom kl 19-20:30
Pris: 1040:- för fyra kvällar, om du betalar vid ett och samma tillfälle.
Varje kväll enskilt kostar 300:- (priserna er exkl moms för företag).
Anmälan till bee@lifeguide.se , efter anmälan och betalning får du en länk till Zoom. Det är därför viktigt att du anmäler dig via mail.

Jag spelar in sessionerna om du skulle vilja lyssna igen. Inspelningen distribueras som en Dropboxlänk.

Varmt välkommen!

Bee