Gruppmeditation

”Hjärtflödet under expansion”
Guidade meditationskvällar hösten 2022

Varmt välkommen till Fyra olika kraftfulla kvällar som förmedlas i ett flöde kanaliserat i stunden. Änglar, guider och Mästare samt grupper av naturfolk är med oss i etern. Det är Mikael, Metatron och Ra som tillsammans med guider från olika planeter och naturfolk reglerar våra energier under dessa kvällar. Det är ett gyllene tillfälle att bryta gamla frekvenser och ta in mer av den du är i själ och hjärta. Förändringspotentialen är enorm. Vi har mycket gott i våra hjärtan som är dags att lyfta fram och uppleva fördelarna av. Eftersom många kämpat under flertalet år kan det vara svårt att plötsligt se ett större perspektiv och veta i sitt inre att allt jag hittills upplevt och utmanats av är enbart lärdomarna som ska hjälpa mig i den kommande fasen. De senaste fyra åren och ytterligare fyra år är starkt förändrande. Det är en föränderlig tid i vårt samhälle, i världen och på de inre planen. Många kom hit för att öppna sina hjärtan och det kan vara svårt ibland.

Dessa kvällar är starkt läkande, stabiliserande och balanserande, vilket innebär att du får en fin hjälp med din inre stabilitet. Energiflödet är även upplyftande och höjande och starka glädjeströmmar ingår i flödet. Du får vara allt och ha alla dina känslor och när du vet att du är ok behöver du aldrig få andras godkännande för att vara ok. Det är annars något som följt med oss sedan urminnes tider och försvårat för oss. Andras känslolägen behöver inte heller påverka dig att må dåligt och därför är din inre neutralitet en stark plats att utgå från.

Det som är nytt i höst handlar om själens perspektiv och hur hjärtflödet är din sanna kraft. Även det flödet ska vara i balans och din jordning är mycket viktig i processen. Vi är en del av naturen, den finns omkring oss och den lever även i vårt inre som strömmar av energi. Din själs kapacitet är enorm. Den utvecklas och leder dig in på nya vägar. Dessa vägar är multidimensionella. Du som individ kan röra dig mellan olika dimensioner och stämma om energierna där du lever att vara i harmoni med allt.
Vi tar del av dessa lärdomar i form av kanaliserade kunskapsöverföringar.

Anmälan sker till bee@lifeguide.se , du får därefter en länk till zoom inför kvällen. Du kan anmäla dig till en eller flera kvällar.
Tid: Kl 19-20:30; 29 sept, 27 okt, 17 nov, 21 dec (midvintersolståndet).
Pris: 300 kr/kväll eller samtliga fyra kvällar för 1000kr (priset gäller vid betalning vid ett och samma tillfälle). (Priserna är exkl moms för företag). Betalningen swishas till 123 23 60 337 eller betalas in på bg 5387-8229.
Överföringen spelas in och en länk till inspelningen skickas ut i efterhand via Dropbox.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar.)