Gruppmeditation

”Hjärtats inneboende läkande förmåga”
Guidade meditationskvällar på Zoom under våren 2023

Jag hälsar dig välkommen till fyra öppna meditationskvällar under våren 2023. Du kan anmäla dig till enstaka kvällar eller till samtliga.

 Jag har förstått att det pågår starka energiskiften vissa dagar som påverkar oss på djupet. Det kan man dra nytta av och tillåta energiflödet att skapa stabilitet och glädje samt låta det kärleksfulla flöde skapa om våra energier att vara finare, mer finstämda. Under dessa kvällar låter vi oss flöda i klarhet, renhet, balans och harmoni.
Det är en del av jordens naturliga flöden och i kontakt med den energin håller vi oss hela.

Temat är ”Hjärtats inneboende läkande förmåga”.

Vi kom som helare till jorden och i den här tiden väcks vi upp att minnas de vi är. Det finns hela tiden ett flöde som handlar om att ge från hjärtat och själva ta emot.

Varje kväll stärker din helande förmåga och kan dessutom lyfta fram något som du kanske inte tänkt på. ibland är det något du inte förmått att läka ännu och öppna upp delar av ditt medvetande som inte varit aktiva. Din inre visdom blir på så vis levande.

Datum: 30 januari, 5 mars, 3 april och 7 maj.
Tid: 19-20:30 ca på Zoom
Pris: 300:-/kväll eller 1000:- för alla fyra kvällarna när du anmäler dig och betalar vid ett och samma tillfälle. Swish till 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229 inför start, eller inför varje kväll beroende på hur du vill delta.
Anmälan: bee@lifeguide.se , när du anmält dig via mejl och betalt, mejlar jag inför varje kväll en länk till dig. Därför är det viktigt att du anmäler dig via mejl.

Jag spelar in sessionen om du skulle vilja lyssna igen. Inspelningen distribueras som en Dropboxlänk.

Varmt välkommen!

Bee