Låt dig ledas av ditt hjärta

Resor och retreats

En själslig utvecklingsresa –

Bosnien och Kroatien 22-30 maj 2020

Varje gång jag har varit i Bosnien blir jag alltmer förtjust och så fort jag lämnar landet vill jag tillbaka.
Visserligen har jag enbart upplevt vissa delar, men den energi som finns där ger en god känsla i hjärtat.

Visoko, utanför Sarajevo, med sina pyramider är en stark kraftplats som förmedlar en puls genom jorden ut i våra energikroppar. Den pulsen är påtaglig i delar av tunnelsystemet. Man har förstått att en ton går genom jorden upp genom pyramiderna och tunnlarna. Den tonen är oftast inte hörbar för människan. Tonen påverkar trots allt och ger en djup effekt i människans inre som hjälper individen att svara an på sin egen grundvibration.

Platsen som sådan är mycket gammal och skapades för att restaurera energierna och bevara dessa för framtiden. På senare år har platsen fått alltmer uppmärksamhet då hela trakten vilar på en stor kristallform och ut i jorden har det skapats olika kluster av kristaller. Kristallerna underhålls av vattenflöden och hålls aktiva på så sätt. Varje pyramid förmedlar en viss typ av energi. Genom att besöker dem i en viss ordning skapar vi en process där naturen blir vägledare i din egen inre process.

Hela Bosnien som land är ett mycket känsligt område då dess vattenflöden ihop med kristallerna i jorden gör området känsligt och högaktivt energimässigt. Sedan gammalt tillbaka finns det platser med kurbad och flertalet källor. Kriget gjorde dock att det fina hamnat i bakgrunden. Det är ett kämpande folk och de har en stolthet som Bosnier och visar det också.

Som besökare kan man utforska hur frekvenserna höjs när man rör sig i området och man kan känna sig både ledsnare och gladare allt utifrån vad stunden kräver. Det betyder att den process som pågår får ett starkare uttryck.

De olika pyramiderna är tänkta att vara till hjälp. Många medvetna åker dit, men få förstår platsen. De som lever och arbetar där påverkas ständigt av de flöden som hela tiden strömmar från marken och ut till människan.

Att en plats är starkt vibrationshöjande betyder att den är läkande och ger inre öppnanden samt nya upptäckter. Vad du har med dig som själ påminns tydligare tack vare den höga vibration och hela du stäms in i en ny frekvens som känns lätt och upplyft. En del utmanas istället av energierna eftersom det rent utvecklingsmässigt pågår en rening som handlar om hur de inre slöjor du bär inte kan annat än vibrera ut. Reningarna är nödvändiga. De öppnar hjärtat för den du är. Processen gör dig ren och fin och hjälper dig att ta dig genom dina hinder. Flera har upplevt helt nya inre förnimmelser som senare har kunnat utvecklas till en tillgång. Andra känner sig stärkta och tydligare i sig själva och mer “på plats”. Upplevelsen är olika beroende på var man går genom då man är där.

Genom kanaliserade vägledda meditationer jag har på de olika platserna hjälps du i din process stärka din process och göra den tydligare. Då och då står vi inför ett större steg och under de dagar vi är tillsammans har vi möjlighet att dela med varandra vad vi upplever och hur vi mår. Jag stöttar med vad som kan behövas för att underlätta flödet.

Under vårens resa har jag kallat in de som verkligen är redo att öppna sig för sin själsvibration och förnimma självklarheten i att vara exakt den hen är. det förefaller vara så enkelt, men vi människor kämpar med våra motstånd och har glömt bort att vi kan tänka nytt.

Man säger att ”Själen är vägledaren och egot den trogna tjänaren”. När man förstår vad det innebär leds man utifrån sin själ att låta vissa saker vara för att bejaka annat istället som bringar in mer glädje, omtanke och samverkan.

Efter dagarna i Bosnien förflyttar vi oss till havet i Kroatien. Där har vi förmiddagssamlingar och vägleds vidare i processen av att fördjupa och tona in och integrera vad vi tog emot i Bosnien. Mellan länderna färdas vi i buss. Bussresan i sig kommer lagom då det är dags att vila och reflektera. Bussresan tar ca 5 timmar.

Flygresan bokar du själv och den ingår inte i priset. Norwegian har ett direktflyg till Sarajevo från Stockholm den 22 maj 2020 och hemresan avgår från Split den 30 maj, då t ex Norwegian har en avgång kl 11:05 till Stockholm. Om du vill kan du förlänga din vistelse på egen begäran.

Vi är i Bosnien mellan den 22 maj och 26 maj. Våra dagarna där är i ett väglett flöde mellan de olika pyramiderna, tunnlarna samt en utflykt till stensfärerna i Zavidovici. Den 26 maj kl 15 går bussen till Kroatien. I Kroatien samlas vi varje förmiddag samt har en gemensam avskedsmiddag.
För de som vill finns det möjlighet att köpa kristaller och örter som säljs utanför entrén till tunnlarna i Visoko.

Pris för resan samt deltajinfo kommer inom kort.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . 3000:- inkl moms i anmälningsavgift faktureras i samband med anmälan.

Varmt välkommen att delta!

Bee