Låt dig ledas av ditt hjärta

Resor och retreats

En själslig utvecklingsresa –

Välkommen till Bosnien och Kroatien 22-30 maj

”Den här resan är en resa i dig själv. Det du står inför som handlar om att öppna dig djupare för din egen själs vibration innebär en djupare kontakt med den du är och det uppdraget är du starkt introducerad till. När ni har gått vägen framåt och kommit hit kan du ta ett större steg och integrera en tydligare del av din själs vibration att även omfatta ditt eget ego och integrera det tydligare.

Vad som behövs är din egen tillåtelse att ta emot din egen djupare förståelse för vem du är och tillåta egot att vara verksamt på nya sätt och ersätta dina gamla sätt med de nya. Det är en framtida process som inleds med nya steg i hur du kan använda dig själv som en skapande varelse på jorden och hitta nya och starkare förnimmelser av att vara helt i symbios med den du är själsligt.

Ni är enbart i begynnelsen av den integrationen. Den energi du behöver för att ta ett större steg finns i djupet av jorden och på en del platser på jordens yta. Vi vägleder er att ta ett större språng in i en helt ny process och fördjupa dina egna kunskaper samt ta emot de nya verktygen som är tänkta att underlätta för dig längs vägen.

Det högsta ljuset är med er och du vägleds under de 8 dagar resan är av Metatron, Thoth och Adama.

Varmt välkommen igen,
Metatron genom Bee”

Detta är vad vi ska göra på resan:
1. Vi tar emot nya kunskaper om energier väglett av Thoth, Metatron och Adama
2. Vi aktiverar en starkare process i själens integration, vi får ta emot kunskaper kring det, göra de välbehövliga reningarna för att ta tydliga steg i den processen.
3. Vi får nya verktyg för vår framtid
4. Vi ska göra ett energiarbete för mänskligheten och för oss själva. Uppdraget är att placera en gudomlig geometri som kan ligga kvar på de olika platserna i 3 år som en hjälp för de platsen samt för de individer som vistas där.

Anmälan till resan gör du genom att ringa till Bee 070-386 22 22 eller maila till bee@lifeguide.se

Resan till Bosnien och Kroatien är att tanka sig full med glädje och kraft för den kommande tiden. Vi lägger oss vinn om att skapa samhörighet och innerlighet. Vi renar i oss själva för att kunna öppna upp för mer. Processen börjar direkt vi kommer dit. Det är själens resa. Själen visar dig vägen och om du känner att det här lockar dig är du en av de som är kallade att delta.

Under vistelsen öppnar vi upp djupare och använder oss själva till att bygga upp nya energier på några olika platser. Det är ett energiarbete Bee har fått veta ska ske och vi vägleds till det när vi är där. Vi tar emot och vi ger vidare, i ett ständigt flöde.
Vi håller en kraftfullhet och en höjd i vår vibration och därför kan vi utföra den sortens energiarbete.

Bee guidar i meditationer i kontakt med Ärkeänglar och Uppstigna Mästare. På de olika platserna Informationen kommer från det högsta ljuset och vi är hela vägen vägledda genom det vi ska göra. Våra ljusvänner deltar i våra meditationer och förmedlar energierna. Du får även möjlighet att ställa frågor. Den här tiden av förändringar handlar om att öppna upp nya flöden i var och en av oss för att vi ska förstå vem vi är på djupet och använda oss av vår visdom samt att bidra för att mänskligheten enklare ska finna nya vägar. De nya flödena är starkt aktiverande och påverkar på alla nivåer. Det behövs för att vi ska kunna utföra det arbete som är tänkt.

Pyramiderna i Bosnien ligger i Visoko, ca 3 mil norr om Sarajevo. Pyramidområdet är en stark kraftplats som förmedlar en puls genom jorden ut i våra energikroppar. Den pulsen är påtaglig i delar av tunnelsystemet. Man har förstått att en ton går genom jorden upp genom pyramiderna och tunnlarna. Den tonen är oftast inte hörbar för människan, utan påverkar osynligt. Tonen påverkar trots allt och ger en djup effekt i människans inre, vilket hjälper individen att ställa om energin till den egna grundvibrationen. Man har märkt att de som mediterar i tunnlarna har blivit friskare och utvecklat nya gåvor. Flera har upplevt helt nya inre förnimmelser som senare har kunnat utvecklas till en tillgång. Andra känner sig stärkta och tydligare i sig själva och mer “på plats”. Upplevelsen är olika beroende på var man går genom då man är där.

Platsen som sådan är mycket gammal och skapades för att restaurera energierna och bevara dessa för framtiden. På senare år har platsen fått alltmer uppmärksamhet. Hela trakten vilar på en stor kristallform och ut i jorden har det skapats olika kluster av kristaller. Kristallerna underhålls av vattenflöden och hålls på så sätt aktiva energimässigt. Varje pyramid förmedlar en viss typ av energi. Genom att besöker dem i en viss ordning skapar vi en process och tar hjälp av naturen.

Bosnien som land är ett mycket känsligt område då dess vattenflöden ihop med kristallerna i jorden gör området känsligt och högaktivt energimässigt. Sedan gammalt tillbaka finns det platser med kurbad och flertalet källor. Kriget gjorde dock att det fina hamnade i skymundan. Vi har mött en sällsynt vänlighet från det bosniska folket.
Vi bor i lägenheter i Visoko och bidrar på så sätt lokalt för några familjer. Natasa, vår guide i Bosnien, visar oss till de olika pyramiderna och berättar vad hon känner till om de platser vi besöker och om kulturen och folket.

Att en plats är starkt vibrationshöjande betyder att den är läkande och ger inre öppnanden samt nya upptäckter i oss själva. Vad du har med dig som själ påminns tydligare tack vare den höga vibrationen och hela du stäms in i en ny frekvens som känns lätt och upplyft. En del utmanas istället av energierna eftersom det rent utvecklingsmässigt pågår en rening som handlar om hur de inre slöjor vi alla bär inte kan annat än vibrera ut. Reningarna är nödvändiga. De öppnar hjärtat för den du är. Processen gör dig ren och fin och hjälper dig att ta dig genom dina hinder.
Genom kanaliserade vägledda meditationer Bee har på de olika platserna hjälps var och av oss i våra processer och gör den tydligare. Då och då står vi inför ett större steg och under de dagar vi är tillsammans har vi möjlighet att dela med varandra vad vi upplever och hur vi mår. Bee stöttar med vad som kan behövas för att underlätta flödet och följer det högsta ljusets vägledning under veckan kring vad som behövs på olika nivåer.

Under vårens resa har jag kallat in de som verkligen är redo att öppna sig för sin själsvibration och förnimma självklarheten i att vara exakt den han/hon är. Det förefaller vara så enkelt att fullt ut vara den man är, men vi människor kämpar med våra motstånd och har glömt bort att vi kan tänka nytt.

Praktisk info

Datum för resan: Resan är 22 maj – 30 maj.

Vi är i Bosnien mellan den 22 maj och 26 maj. Våra dagar där är i ett väglett flöde mellan de olika pyramiderna, tunnlarna, Tumulus samt en utflykt till stensfärerna i Zavidovici.
Den 26 maj kl 15 reser vi med buss till Kroatien. Bussresan tar ca 5 timmar. Bussresan bjuder in till avkoppling och reflektion efter de intensiva dagarna i Bosnien.

För de som vill finns det möjlighet att köpa kristaller och örter som säljs utanför entrén till tunnlarna i Visoko.

Efter dagarna i Bosnien förflyttar vi oss till havet i Kastela i Kroatien. Där har vi en gemensam uppgift samt ett par djupare samlingstillfällen. Vi vägleds vidare i processen att fördjupa, tona in och integrera vad vi tog emot i Bosnien samt inte minst det energiarbete vi ska göra i Trogir.

I Kroatien bor vi på Hotel Stacija med inkvartering i dubbelrum. Hotellet som ligger i Kastela Luksic, strax norr om Split. Det är ett mycket lugnt område och man hittar så gott som ingen shopping. Hotellet ligger med havet direkt framför sig och du får vakna upp till medelhavets brus varje morgon. Vår gemensamma samling har vi i Vitturi, ett slott i byn.

Resans pris är 20.000:- exklusive flygresa och inkl moms (exklusive moms för företag). Slutbetalning senast 40 dagar före avresa.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se . Du betalar 3000:- inkl moms i anmälningsavgift till bg 5387-8229 samband med anmälan. Ingen återbetalning av anmälningsavgiften vid avbokning.
Egen reseförsäkring är ett krav.

Flygresan bokar du själv och den ingår inte i priset.
Rekommenderad flight:
Prisexempel med Norwegian (3 okt 2019), LowFare+ (bagage ingår)
Till Sarajevo,kl 15:30 för 1039:- från Stockholm den 22 maj 2020.
Från Split kl 11:05 kostar 1217:- till Stockholm den 30 maj 2020.
OBS! Ditresan går till Sarajevo och hemresan från Split.

Om du vill kan du förlänga din vistelse på Hotel Stacija behöver du meddela det i god tid.
En extra natt på hotellet kostar € 80-90/natt beroende på typ av rum. För enkelrum i Kroatien tillkommer 3000 kr beroende på rumstyp.

I Bosnien bor vi i lägenheter vi delar. Vi nyttjar 3 olika lägenheter som alla ligger i närheten av varandra. Vid behov samlas vi i en av lägenheterna.

Resan förutsätter att du har normalkondition. Vi rör oss mycket i naturen och emellanåt är det starka uppförsbackar.

I priset ingår följande:

 • Boende i lägenhet i Visoko 22-26 maj inkl frukost
 • Middag på kvällen den 22 maj
 • Samtliga utflykter med engelsktalande guide och transport i Bosnien enl programmet
 • Inträden i Bosnien enl programmet
 • Luncher 23-26 maj
 • Transport med buss mellan Visoko i Bosnien och Kastela Luksic, Kroatien.
 • Dubbelrum på Hotel Stacija i Kroatien.
 • Workshop med guidade meditationer, nya verktyg och kanaliserad information både i Bosnien och i Kroatien 23-29 maj.
  Personlig vägledning vid behov.
 • Transfer från Sarajevos flygplats till Visoko 22 maj samt från Hotellet i Kastela till flygplatsen i Split 30 maj, förutsatt att du anländer/avreser med rekommenderad flight 22 maj resp 30 maj. Vid andra ankomst- och avgångstider tillkommer transfer.
 • OBS! Priserna grundar sig på en sedelkurs på 11:30 Sek =1 €. Valutakurs överstigande 11:30 påverkar prissättningen och behöver regleras i efterhand med varje deltagare.
 • Gruppförsäkring och resegaranti

Preliminärt program:

22 maj

 • Ankomst i Sarajevo, transport till boendet
 • Gemensam middag (mat ingår, dryck tillkommer) för att lära känna varandra och bygga vår gemenskap i gruppen.

23 maj

 • Aktivering vid ”Spiralen” då vi ber om tillåtelse att träda in i pyramidområdet och kallar in Ärkeänglar och Uppstigna Mästare att guida oss under dagarna.
 • Meditation vid Solpyramidens fot (alternativt topp) för att ta emot en djupare rening och släppa de energier vi är redo att släppa och som kan hindra oss i vårt fortsatta arbete. Vi guidas av ärkeängeln Metatron, Thoth och Adama. Här börjar förberedelsen för vår uppgift.
 • Besök på Kärlekspyramiden låter vi naturen göra jobbet för oss och vi kan sträcka ut i en meditation.
 • Lunch
 • Drakpyramiden, gemensam guidad meditation med drakarna och vad de kan vilja visa oss. Drakar är duktiga ”hjärtöppnare”. De har en slags förändringsenergi som hjälper oss.
 • Ev besök Tunnlarna

24 maj

 • 8:30 Morgonsamling där vi öppnar upp för dagen och tar emot infomation kring sfärerna och vad vi kan fokusera på under vår resa.
 • 10:00 Utflykt till Stensfärerna i Zavidovici. Vi guidas till en gemensam aktivitet och meditation på platsen. De olika stensfärerna har olika energi. De ligger i en dalgång i en skog.
 • Lunch
 • Vid hemkomsten ett ev besök i Tunnlarna
 • Frivillig gemensam Middag på Pyramid Lodge (ingår ej)

25 maj

 • Månpyramiden, gemensamt energiarbete och en vägledd stund på en plats vi ska hitta.
  Månpyramiden har en spiralform och är byggd för att skapa en sorts energi som eskalerar emot den centrala öppningen. Vi vill meditera nära öppningen. Energierna här är oroliga och är de så när vi är där kan vi bidra till att höja energin och låta det högsta komma ner och rena och stabilisera energierna.
 • Lunch
 • Solpyramiden, Integration av två dagars process. Balansering och stabilisering.
  Gemensam stund i naturen.
 • Ett ev besök i tunnlarna

26 maj

 • Tunnlarna för en sista rening innan vi lämnar Bosnien.
 • Ravne parken
 • Lunch
 • 14:00 Tillbaka i lägenheten för toabesök och samla ihop bagaget.
  15:00 Buss till Kroatien

27 maj

 • Kl 9-13 Gemensam samling i Vitturi I Kastela Luksic.
  Under samlingen kommer vi att ställas in på det energiarbete vi ska göra i omgivningen.
  Vi kommer att ledas in i det arbetet redan i Bosnien och nu ska vi använda det var har lärt oss.
 • Egen eftermiddagsreflektion (bad rekommenderas som en del i integrationen)

28 maj

 • Kl 9-13 Gemensam samling i Vitturi
 • Samtal och reflektioner.
 • Egen eftermiddagsreflektion (bad rekommenderas som en del i integrationen)

29 maj

 • Utflykt till en närbelägen plats för ett energiarbete väglett av Ärkeänglar och uppstigna Mästare
 • Eftermiddagen återhämtning.
 • Gemensam middag på kvällen (ingår ej). Samling för drink före.

30 maj

 • Hemresa

(Reservation för eventuella ändringar)

Varmt välkommen!

Bee
Anmälan till bee@lifeguide.se alt 070-386 22 22