Resor & retreats

Korfu 1-8 september 2024 – Workshop ”Den multidimensionella själen”

Välkommen till en veckas workshop på Korfu där temat är ”Den multidimensionella själen”.

Vi tar emot nya koder att därefter sprida vidare. Dessa hämtar vi på tre olika platser, integrerar och gör tillgängliga i oss själva så vi kan öppna upp motsvarande i andra vi möter.
För detta behövs enbart din villighet och att du känner att du är kallad att bidra på detta sätt.

Vi lär oss mer om hur de kristallina energierna kan verka och hur vi stämmer om flöden och mer. Vad du tar emot stämmer överens med var du är nu i din process och vem du är som själ. Inget talar emot annat du kan.

För att allt ska gå så smidigt som möjligt hjälps vi åt med reningar och balanseringar. Vi tar hjälp av naturen och flöden på platsen.

Det handlar om din själsliga frihet. Din själ har längtat och vad som står i vägen för den själsliga friheten kommer i fokus. Du stärker dig för flera månader framåt.

Genom veckan gör vi guidade meditationer, delar och lägger gamla missförstånd bakom oss. Bee underlättar för var och en genom att individuellt ge en session, om så behövs.

Korfu kallas ibland för den gröna ön eftersom växtligheten är mer frodig än på andra öar i Grekland. Under veckan tar vi oss till olika platser som hjälper oss i processen och som skapar harmoni och läkning i vårt inre. Främst stärker vi vår glädje, då glädjen är vad som leder oss vidare och förenklar för oss i livet i största allmänhet. Men det är mer än så. Den nya jordens flöden har ett rikt innehåll av glädje och kärleksfullhet. Den handlar även om kraft och tjänande.

Vi kommer att vistas utomhus och ta del av bad och sol tillsammans med lättare vandringar. Genom att vi hjälper varandra till läkning sker djup kontakt mellan oss i gruppen och fördjupningen innebär både att vi delar våra upplevelser, våra kunskaper och tar nya steg när det gäller att fördjupa kunskaperna kring healing och andra gåvor du har med dig.

Det som sker påverkar dig på djupet att förnimma vem du är som själ på jorden. Vi aktiveras och initieras in i något nytt och det innebär flödesskiften och höjningar som påverkar ditt medvetande.
Vi står i förbindelse med det högsta ljuset och den villkorslösa kärlekens flöden.

Vi är ett starkt bidra till helheten och att etablera den nya jorden i oss och för alla.
Du är med andra ord Den nya jorden med allt vad det innebär.

Vi tar hjälp av Ärkeänglar, mästare i etern, sjöjungfrur, delfiner, drakar med flera på vår väg. Guider från t ex Venus, Plejaderna, Sirius och Arcturus och Andromeda ställer sig till vårt förfogande.  Vi tar hjälp av dem i våra processer.

Syftet med resan är att bidra för mänsklighetens utveckling på jorden och ta emot ett nästa steg i vår egen utveckling för att stå stadigt med stabilitet och klarhet i högre och djupare flöden.

Vår expansion kräver jordning och vi tar nya steg när det handlar om hur jordflöden integreras i oss. Vi gör detta i glädje och med ett stort mått av visdom. Varje deltagare behövs som ett ankare på en högre nivå.

Bee som workshopledare lär ut vad hon har förstått genom flera års praktiserande och undervisande av healing och vi vägleds hela tiden utifrån ett högre flöde och tar in ny kunskap samt integration av vad vi öppnar upp. Bee har sedan 2009 jobbat med grupper och hjälpt olika individer framåt både i grupp och enskilt. Bee har även hållit workshops flertalet gånger i Bosnien, på Malta och Korfu. I juni i år var hon med en grupp till Tjeckien, eftersom gruppen blev guidad dit när vi var på Korfu i sept 2023.
Där bidrog gruppen med djupa förlösningar av trauma på olika platser.

Michael/Mary Axis
Genom Korfu går en större leylinje. Det är en feminin och en maskulin linje som korsar varandra på vissa platser och bildar tillsammans en axel. I den här tiden kan vi integrera dessa flöden tydligare i oss själva och därmed känna en starkare samstämmighet inombords. Nu går dessa flöden ihop och stärks genom jordens höjningar. Det betyder att vi påverkas och kan lättare integreras i vår egen helhet. När det sker blir det tydligare i var och en hur hjärtat kan flöda och hur starkt jorden är kopplad till oss samt att vi är i förbindelse med kosmos. Den helhet vi är etableras inifrån där vår inre blomma vecklas ut och tar in energiflöden som ges vidare.

Allt som du inte längre behöver vill skalas bort och du blir själsligt uppgraderad till en ny nivå där själen vet vad den vill bidra med och annat integreras direkt.

Ditt hjärtflöde kommer helt i fokus och hur det synkas med allt annat. Det hjälper dig på vägen framåt.

Även din fysiska kropp vill vara med i processen och i det fallet tar vi havet till hjälp. Genom att vi består till stor del av vatten kan våra celler snabbt svara an på havets vatten och ovanligt snabbt regleras utifrån vad kroppen inte längre är benägen att hålla kvar i form av cellminnen eller eteriska minnen. Vi tar i det fallet hjälp av Sophia, en healer som verkar på Korfu och som specialiserat sig på att arbeta i vatten. Hon ger vattenbehandlingar enskilt och i mån av plats går det bra att boka in henne en session med henne.

Vi utgår från Agios Stefanos som ligger på öns nordvästra del. Byn ligger vid en halvö och på andra sidan halvön ligger Arillas. Axeln korsar Arillas och därför er energierna särskilt fina i omgivningen.  Leylinjen går från Israel vidare till Corfu City och sedan till Arillas, vidare ut i havet ända bort till södra Irland.

Preliminärt program (reservation för ev ändringar)

Dag 1                 1 sept  (100€*)
Ankomst, samling, middag tillsammans.

Dag 2                 2 sept  (200€*)
Angelokastro inkl lunch. Här öppnar vi en ny dörr som vi sedan har glädje av under veckan. Första steget i att hämta nya koder sker här. Eftermiddagen för individuellt arbete alt vattenbehandlingar.

Dag 3                 3 sept
Vattenbehandlingar.
Egen process. Den här dagen transformeras sådant som ligger i vägen för vår nya själsliga väg och frihet.

Dag 4                 4 sept  (200€*)
Corfu City, de gamla templen vid Mon Repos. Dags för ännu fler nya koder . Vi hämtar ny kunskap som ligger bevarad här.
Rundvandring i staden, lunch och senare middag på en restaurang med magnifik utsikt. Hemfärd 21.00.

Dag 5                 5 sept
Eventuell båttur och/eller portal.
Ditt multidimensionella medvetande och kristallflödet.

Dag 6                 6 sept
Eventuell båttur och/eller portal.
Ditt multidimensionella medvetande och kristallflödet.

Dag 7                 7 sept
Samling i Agios Stefanos, samla ihop trådar efter veckan, höjning av energiflödet, djup rening, budskap. Ev båttur.
Avslutande middag på Akrolitis.

Dag 8                 8 sept  (100€*)
Hemresa

Praktiska saker:
Workshopen kostar 5000:-. Workshopen faktureras med betalning senast 15 augusti.

Priset inkluderar en enskild session med Bee beroende på situation och behov.
Priset inkluderar ej flyg, boende, mat och dryck, transfer/transporter och ev båttur eller enskild session med Sophia.

Anmälan och frågor sker till bee@lifeguide.se

Flyg: Du bokar själv flyget, förslagsvis med Ryan Air som flyger direkt Korfu-Stockholm den 1 september till Korfu och hem den 8 sept, även det direktflyg.
Genom det kan de som anländer då dela på transfern. Det är en timmes transfer från Corfu City till Agios Stefanos.

Boende: Du bokar ditt boende i Agios Stefanos själv (alternativt Arillas. Det är ca 20 min promenad mellan dessa byar. Om du vill, boka i samråd med Bee för eventuell samordning.)

Transporter och transfer: Dessa kostnader delas mellan alla deltagare och betalas kontant på plats. Förbered även med dricks vid varje utflykt, t ex ett par € per person.
* Priset är för hela gruppen och delas mellan resenärerna.

Andra aktiviteter såsom sessioner med Sophia betalas kontant på plats direkt till henne. (2023 tog hon 90 € för en session) Båttur med Sophia tillkommer troligtvis.

Ta gärna med badkläder, solskydd, hatt (att meditera i solen kan göra dig snurrig), kristaller (frivilligt), eventuell specialkost.
Någonting du kan sitta att breda ut på marken, t ex sarong eller liknande.

Är du intresserad av att hänga med behöver du höra av dig till Bee, bee@lifeguide.se

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)