Låt dig ledas av ditt hjärta

Resor och retreats

Retreat i Hälsingland 11-15 augusti 2021

Välkommen på en kurs i retreat-form där du får möjlighet att lära känna dig själv på djupet.

Vi bär alla på en inre möjlighet att utvecklas till den människa vi vill vara och leva det liv vi vill leva. Den här kursen ger dig en chans att stanna upp ett slag i livet och möta dig själv. Vi finns med som ett stöd på din resa och du får möjlighet att hitta dina svar på vad du vill med ditt liv. Under dessa fem dagar får du vara nyfiken på dig själv, släppa mönster och känslomässiga blockeringar som inte stödjer dig längre och istället hitta den du egentligen är.

Kursen syftar till:
♦ en bättre självkännedom, självkänsla och självförtroende
♦ en ökad förmåga att använda hela din potential
♦ en bättre insikt kring vad som är viktigt i just ditt liv
♦ förstå dig själv på djupet
♦ en minskad stressnivå
♦ mer energi, motivation och livsglädje
♦ ökat mod

Metoder vi använder är meditation, yoga, samtal, övningar och egen reflektion med rit- och skrivövningar. Vi använder oss även av naturen som en omfångsrik påfyllare av ny kraft.

Genom långsamma mjuka rörelser kan Maries StillaYoga vara till hjälp vid fysiska problem och utmattning. Yogan ger kroppskännedom, stillar sinnet och ökar kontakten med själen.
Bees guidade meditationer tar dig till nya höjder där du öppnar upp djupare och kommer i kontakt med den del av dig som är större än vad du vet.

Meditationerna är medvetandehöjande, helande, balanserande och mycket transformerande.
De djupgående meditationerna och den lugna yogan är grunden för denna kurs.

Du deltar utifrån din egen nivå, oavsett om du arbetat mycket med dig själv eller just börjat din personliga resa kommer du att få stöd i att gå vidare i din utveckling.

Vi har valt en av våra favoritplatser för denna kurs, Shantiland i vackra Hälsingland, www.shantiland.se
Shantiland ligger inbäddad i den härliga grönskan och med nära tillgång till en badsjö. Det finns möjlighet till både yoga och samlingar utomhus och vi kan följa vädrets olika skiftningar i våra aktiviteter.

Datum: 11-15/8 2021
Plats: ​ Shantiland i Hälsingland
Ledare: Marie Mauritzson – psykosyntesterapeut, meditations och yogalärare  ​
Bee Thufvesson – samtalsterapeut i psykosyntes, livscoach, vägledare, healer, mindfulnessinstruktör samt yinyoga-lärare.
Lars Mauritzson – kock
Anmälan och info: mail@mariemauritzson.se​   0708763937​, bee@lifeguide.se   0703862222
Pris och detaljer om transport kommer senare.

Varmt välkommen!

Bee & Marie

Detta är Marie Mauritzson

Marie arbetar som kursledare, terapeut och yoga/meditationslärare. Hon är också författare till boken ”Mindfulness på arbetet – gör mindre uppnå mer”. Hon började sin personliga och andliga utveckling 1990 när längtan efter sanning blev så stark att det inte gick att stå emot längre. Det ledde till många kurser, utbildningar och resor till länder och platser som I sin tur ledde till en transformerande inre resa.
Till att börja med var kroppen inte så viktig men den gjorde sig starkt påmind vilket ledde till ledarutbildning i ”Rörelse i vila” som i sin tur blev steget in i yogan. Marie har haft en yogastudio i nio år där hon utvecklat Mjukyogan som tillsammans med Yinyoga, Restorative yoga, Meditation  och Mindfulness blivit Maries Stilla Yoga. Vår kropp och vår själ skapar en personlig energi, i Maries arbete både med kurser och personlig vägledning, får du möjlighet att aktivera och balansera din egen energi.

Detta är Bee Thufvesson

Bee är vägledare, healer och lärare. Sedan 10 år tillbaka har hon grupper i personlig utveckling och meditationsgrupper med syftet att vidga medvetandet.  Där förmedlar hon den högre kunskapen tillsammans med expansiva energier.
Hon tar även emot klienter i enskilda sessioner som intuitiv coach, vägledare, samtalsterapeut och healer. Den inre utvecklingsvägen har varit en viktig del i hennes personliga process. Kunskapen om hur man kan forma om sig själv energimässigt och därmed berika sitt liv och leva i en större sanning är en djup inre drivkraft som skapar höjd och djup i hennes tillvaro. Även yogan har kommit in som ett inslag då kroppen vill komma med i processen och svara an på vad vi vill och längtar till.

Ett smärtsamt och djupt öppnande ledde henne in i en gyllene sfär av kunskap och möjligheter. Hennes väg var att gå från yttre till inre kommunikation och som projektledare i reklamvärlden vändes successivt tillvaron till att handla om inre dialog, djupare syfte och mening. Bees intresse för psykologi, gå med ett öppet hjärta och den inre läkningen har tagit henne in på helt andra vägar än vad hon tidigare visste fanns. Läs mer på Detta är Bee.