Resor & retreats

Energiarbete i Tjeckien i juni 2024

”Som energiväsen har du en uppgift att ge och ta emot energiflöde. Den uppgiften kan du aktivt använda på olika platser. Genom att ställa dig själv till förfogande och öppna upp för ett gemensamt uppdrag och ta del av en utvecklande resa kan du hitta både gemenskap, glädje och en samstämmighet som tillåter er grupp att vara tillgängliga för att ställa om djupa sår i jorden att istället vara läkta och öppnade för flöde på nytt. Tjeckien ha ett starkt trauma som behöver frigöras i energin och genom att bidra kan ni förlösa energierna som blockerat.”

Vi kan använda oss själva och vår helande förmåga för att öppna upp flöden som hjälper oss alla. Det läggs ihop med din personliga process. Vi kan stärka upp och reparera flödet av finare frekvenser och bidra till att jordens kristallina nät öppnas tydligare och är flödande, precis som i oss själva. Här och var har flödet blivit avvaktande, svagare eller rent av blockerat.

Samtidigt tar vi emot ny energi själva, läker lite till. Vi  initieras in i något nytt och aktiverar delar av oss själva som leder oss vidare och fördjupar vår inre process.
Vi ger och tar emot.

Den är en intensiv process just nu för många, men det hindrar inte från att vilja bidra.

Inom kort presenterar jag planen för en resa till Tjeckien.

Skicka ett mail till bee@lifeguide.se om du redan nu vill anmäla ditt intresse och vara med. Preliminära datum är 13-19 juni.

Resan är i en grupp på max 8 personer, alla intresserade av inre och andlig utveckling. Som deltagare utgår jag från att du vill vara med och bidra samt utvecklas personligen.

Jag har tidigare haft liknande resor till Bosnien, Kroatien, Malta och Korfu.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)