Låt dig ledas av ditt hjärta

Resor och retreats

Vi reser till Pyramiderna i Bosnien med efterföljande dagar i Kroatien 23-30 maj 2020

Vi reser till Bosniens pyramider i Visoko – en av världens mest kraftfulla platser! Det är fjärde gången Bee reser dit med en grupp.
Det är en magisk plats med en mjuk och fin energi. Vi hämtar hem det vi behöver för vår utveckling vidare.

Vi besöker flera av pyramiderna, tunnlarna, stensfärerna mm. Resan avslutas vid havet i Kroatien, där vi integrerar vad vi tagit emot och njuter av lugnet, havet, jorden och vad gruppen har att dela och ge vidare. Vi ger och tar emot.

Resan är förenad med en personlig process. Under veckan är du i din personliga process och som grupp har vi också en gemensam process. Bee guidar med stabilitet och med din inre plan för ögonen och du får möjlighet att ta emot vad du behöver för ditt nästa steg och lite till.

Platsen i Bosnien är en kraftplats sedan urminnes tider. Det har varit en storslagen plats för att bibehålla en vibration på jorden som vi behöver den här perioden av vår utveckling. Det finns koder att öppna upp för i vårt inre som vi tar emot när vi är där. Vi följer en väg som stakats ut tillsamman med guider och uppstigna mästare för att vi ska få ta del av vad var och en av oss behöver. Många heliga platser i världen har energierna som behövs den här tiden i vår utveckling.

Vi samlas dagligen i en gemensam stund där vi öppnar upp för dagens flöden och berikar varandra med det vi har förstått i vårt inre.

Det är dags att anmäla sitt intresse om du vill följa med. Maximalt 12 deltagare inkl kursledaren.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se .

Efter hand kommer mer information att följa på denna sida.

I maj 2019 kostade resan 15.800:- inkl moms för privatperson exklusive flygresan.
3000:- faktureras i anmälningsavgift för att säkerställa sin plats. (Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning.)

Varmt välkommen!

Bee

Sagt av deltagare från tidigare resor:

”Tack Bee, Karin och Ylva för en underbar Maltaresa, spännande, härlig och läkande. Bortom ord.”
Irene Ståhl

”För mej en perfekt kombination av meditationer, bad, yoga, kultur, historia och tillsammans med 3 fantastiska guider, och ett härligt gäng.”
Susan Peuschel  

The time in Malta was very special. Located in a place just for us it was like an reloaded ancient sisterhood. The whole week was very well organized and it was smooth, easy and relaxed. Enough time to get used to the new energies and even our self-cooking was excellent stress free. We visited beautiful places, ancient sides, met magic beings and were taught by amazing energies. The mailings we got in advance to prepare us and the changelings were beautiful and special. All in all I only can say thank you for an amazing time I am glad I came and met all these beautiful people.”
Bettina Hinderer