Låt dig ledas av ditt hjärta

Resor och retreats

Vi reser till Pyramiderna i Bosnien med efterföljande dagar i Kroatien 11-18 maj 2019

Nu gör vi det en tredje gång… Vi reser till Bosniens pyramider i Visoko – en av världens mest kraftfulla platser!
Det är en magisk plats med en mjuk och fin energi. Vi hämtar hem det vi behöver för vår utveckling vidare.

Vi besöker flera av pyramiderna, tunnlarna och den heliga grottan Bijambare. Resan avslutas vid havet i Kroatien, där vi integrerar vad vi tagit emot och njuter av lugnet, havet, jorden och vad gruppen har att dela och ge vidare. Vi ger och tar emot.

Veckan ger en skjuts i din inre utveckling. Under veckan är du i din personliga process och som grupp har vi också en gemensam process. Bee guidar med stabilitet och med din inre plan för ögonen och du får möjlighet att ta emot vad du behöver för ditt nästa steg och lite till.

Platsen i Bosnien är en kraftplats sedan urminnes tider. Det har varit en storslagen plats för att bibehålla en vibration på jorden som vi behöver den här perioden av vår utveckling. Det finns koder att öppna upp för i vårt inre som vi tar emot när vi är där. Vi följer en väg som stakats ut tillsamman med guider och uppstigna mästare för att vi ska få ta del av vad var och en av oss behöver. Många heliga platser i världen har energierna som behövs den här tiden i vår utveckling.

Vi samlas dagligen i en gemensam stund där vi öppnar upp för dagens flöden och berikar varandra med det vi har förstått i vårt inre.

Vi låter oss också följa en uppgift att bidra på någon plats där vi kan omvandla tungt till lätt, mörkt till ljust eller sorgsen till glad. Oavsett vad är vi i stunden vägledda att hålla vibrationen av villkorslös kärlek för att omvandling ska kunna ske.

På varje plats sker en kanaliserad guidad meditation där vi tar in kunskap, visdom, flöde av kärlek och omtanke att vara med och etablera sig i våra hjärtan. I meditationerna sker en kunskapsöverföring direkt från det högsta ljuset med Lord Maitreya, Lord Metatron samt flera andra Ärkeänglar. Dessa påverkar på djupet och är i en helande energi.

Ylva Pernebrink berikar oss med sina rika kunskaper kring vad naturen kan hjälpa oss med. Det är en viktig del när vi går genom våra processer.

Priset är 15.800:- exklusive flygresa (för privatperson är priset inkl moms, priset för företag är exkl moms). Flygbiljetten tillkommer.
Vill du vara med är det dags att maila till bee@hjartskap.se . Resan är en privat resa med lokal guide i Bosnien. Det ingår boende i dubbelrum med frukost, transfer tur och retur flygplatsen både på dit och på hemvägen för rekommenderad flight, 1 middag, 3 luncher, transporter i Bosnien samt inträden vid olika platser i Bosnien enligt programmet. Även bussresa mellan länderna, gruppförsäkring och workshop ingår. Resegaranti finns.
I samband med anmälan betalas en anmälningsavgift  på 3000:- till bg 5387-8229 för att säkerställa sin plats. Slutbetalning sker senast 40 dagar före avresan. Max 10 deltagare. Info om programmet, pris etc kommer efter hand på https://lifeguide.se/resor-och-retreats/
Vi avbokning är anmälningsavgiften inte återbetalningsbar. Avbokning efter den 1 april återbetalas ej. Avbokning från 25 feb 2019 och fram till 1 april 2019 kan betalas tillbaka med 50%. Du kan vid förhinder ersätta din plats med annan resenär.

Hör av dig om du vill vara med. Vi har valt att åka med en mindre grupp för att vi lättare ska kunna ta oss fram och enkelt samlas på de olika platserna.
Det finns möjlighet att förlänga sin vistelse i Kroatien med tillägg för vad boendet kostar.
Enkelrum går att få i Kroatien mot tillägg (1500:- för 3 nätter).

Preliminärt program:

11 Maj
Hämtning på flygplatsen i Sarajevo
Transport till boendet
Samling
Guidad tur i tunnlarna
Gemensam middag

12 maj
Morgonsamling
Dagstur till Bijambare-grottorna inkl lunch
Meditation i tunnlarna
Middag på egen hand

13 maj
Morgonsamling
Pyramid of Love inkl lunch
Pyramid of the Moon
Middag på egen hand

14 maj
Morgonsamling vid Tumulus
Pyramid of the Sun
Ev meditation i tunnlarna
Middag på egen hand

15 maj
Morgonsamling
9:00 Tur till Sarajevo
15:00 Buss till Kroatien

16 maj
Gemensamma samling
Avkoppling och integration
Kontakt med naturen med dess väsen och inre dialog

17 maj
Gemensam samling
Utflykt till särskild plats i omgivningen för energiarbete

18 maj
Hemfärd
Transfer till flygplatsen i Split

Reservation för eventuella ändringar.

Varmt välkommen!

Bee

Sagt av deltagare från tidigare resor:

”Tack Bee, Karin och Ylva för en underbar Maltaresa, spännande, härlig och läkande. Bortom ord.”
Irene Ståhl

”För mej en perfekt kombination av meditationer, bad, yoga, kultur, historia och tillsammans med 3 fantastiska guider, och ett härligt gäng.”
Susan Peuschel  

The time in Malta was very special. Located in a place just for us it was like an reloaded ancient sisterhood. The whole week was very well organized and it was smooth, easy and relaxed. Enough time to get used to the new energies and even our self-cooking was excellent stress free. We visited beautiful places, ancient sides, met magic beings and were taught by amazing energies. The mailings we got in advance to prepare us and the changelings were beautiful and special. All in all I only can say thank you for an amazing time I am glad I came and met all these beautiful people.”
Bettina Hinderer