Låt dig ledas av ditt hjärta

Resor och retreats

Öppna dig för nya dimensioner

Workshop vid Ale stenar och Backåkra 4-7 aug 2022 

Nu är det dags för en workshop igen på Österlen. Ale stenar är en energimässig navel i vårt land. Även meditationsplatsen vid Backåkra som Dag Hammaskjöld skapade en gång är en plats med mycket starka energier.
Den här gången har vi blivit vägledda att hålla workshopen så att vi kan göra ett större energiarbete den 5 aug. Att göra energiarbete handlar om att bidra för utvecklingen, låta den vara mjukare och innehålla mer kärleksfull energi. Det innebär också att vi som grupp och varje deltagare enskilt vidgar sitt medvetande till helt nya nivåer där vi enklare kan bidra för det högsta bästa. På samma gång tar vi emot ett flöde vi individuellt stärks av och som aktiverar nya dimensioner på en djup nivå där du kan förstå intuitivt vem du är och hur du kan verka för din egen framtid.

Under de dagar workshopen pågår tar du emot healing.  Vi är med andra ord i ett helande flöde som öppnar upp nya delar och läker oss på djupet. Vi jobbar med våra höjningar och synkar oss eteriskt för att släppa vad som inte längre gagnar. Det som ännu håller kvar oss i gamla strukturer behövs inte. Förutom det kan du får vägledning i stunden och aktivera nya kunskapsdelar i varje meditation vi gör.

Hela workshopen sker i ett flöde av samvaro, delande, meditation och andra energimässiga uppdrag. Är vädret tillåtande kan vi ta paus och bada.
Workshopen innehåller en egen process som är på en djup nivå där själen är vägledaren. Din personliga utveckling kommer i fokus och går till flera nivåer av utveckling.

Vi startar kl 18 på kvällen den 4 aug vid meditationsplatsen vid Backåkra och avslutar senast kl 13 på söndagen den 7 aug. Vi kommer att röra oss i första hand mellan Ale stenar och Backåkra. Programmet utvecklas efter hand då vi låter oss vägledas inifrån i stunden. De två platserna ligger nära varandra, men vi behöver ta oss emellan med bil. När vi väl träffats kan vi samåka på plats.

Pris: Workshopen kostar 3000:- (exkl moms för företag). Anmälningsavg 1000:- och betalas till swish 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan gör du via mail till bee@lifeguide.se
Resa och boende ordnar du på egen hand.

Medtag: Något att sitta på som fungerar för dig vid meditation en längre stund, t ex brassestol.
Kläder efter väder. Vid de tidigare upplevt både mycket varmt väder och kallt väder trots sommartider. Gardera dig därför.
En anteckningsbok och penna.
Kristaller som kan hjälpa oss att hålla energin.
Tilltugg om det drar ut på tiden för lunch eller middag.
Picknicksaker såsom termos mm. Vi kommer att inta minst en frukost på plats och det är därför bra att ha med det.
Badkläder med tillbehör rekommenderas.

Du får med dig;
– Hjälp att balansera dig i en tid av förändring där du är ljusbärare i Den nya tiden.
– Reningar som stärker kraften i dig och gör dig tydligare i din kärna.
– Aktiveringar utifrån där du befinner dig i din utveckling. Det innebär att du kan ta emot energier på nya nivåer där du kan känna dig omhändertaget och få förstå något nytt.
– Kunskaper om energiarbete på ett sätt som gör att du själv kan jobba vidare med det.
– Påfyllning av dina sanna frekvenser som gör dig i kontakt med själens uppdrag.
– Själen stärks i takt med att du får använda dig själv för det högsta bästa. Det sker individuellt och i gruppen.
– Öppna något nytt.
– Du får en tydlig frekvensbrytning där du lämnar det gamla och tar klivet helt in i en ny tids frekvenser. Varje del i dig ska ha en exakt frekvens som är entydig med din själs vibration.
– Möjlighet att stärka flödet av glädje, inspiration och lätthet.
– Kursen stärker din helande förmåga och bygger ut dina kunskaper.
– Samverkan med likasinnade.

Datum: 4-7 aug 2022, Start kl 18 vid Backåkra den 4 aug, avslut ca kl 13 den 7 aug.
Kursavgift:  
3000:- exklusive resa och boende (exkl moms för företag) Anmälningsavgift 1000:- till swish 123 23 60 337 eller bg 5387-8229. Anmälningsavgiften reserverar din plats.
Resterande faktureras med slutbetalning 2 v före workshopen.
Anmälan
 till bee@lifeguide.se
Begränsat antal platser.
Plats: 
Ale stenar och Backåkra

Bee Thufvesson är vägledare, healer och lärare i andlig utveckling. Bee är även Samtalsterapeut i psykosyntes, Mindfulnessinstruktör och yogainstruktör. Hon har även klangmeditationer.
I början av 2000-talet öppnade hon upp starkt och började ta emot ett flöde av information, utan att känna till att det ens gick. Det ledde henne in på vägen att lära sig mer om våra gåvor som helare på jorden. Hon har grupper i andlig utveckling, sedan 13 år tillbaka, där hon förmedlar den högre kunskapen tillsammans med expansiva energier. Den andliga utvecklingsvägen har varit en viktig del i hennes personliga process. Hon kanaliserar idag änglar och uppstigna mästare och ger budskap samt aktiverar slumrande delar i människan. Det hon förmedlar kommer i en helande energi som påverkar på djupet och gör individen mer öppen för den man är i själ och hjärta. Den kärna av ljus vi alla har kan förmedla glädje och mjukhet. Kunskapen om hur man kan ställa om sina energier är en djup inre drivkraft som skapar höjd och djup i Bee’s tillvaro. Det smärtsamma och djupa inre öppnandet ledde Bee in i en gyllene sfär av kunskap och möjligheter. Hennes väg var att gå från yttre till inre kommunikation och som projektledare i reklamvärlden vändes successivt tillvaron till att handla om inre dialog och kommunikation, djupare syfte och mening samt om själen väg i livet.
bee@lifeguide.se, tel 070-386 22 22.

Eva Ohlin – Eva bor i Skåne och har hela sitt vuxna liv tagit sig till Backåkra och Ale Stenar för att rena, stärka och öppna upp dessa platser. Det har hon gjort både enskilt och tillsammans med andra. Det är svårt att finna någon lika kunnig kring vad dessa platser har att erbjuda. Eva är förutom det väl bekant vad kraftplatser har att erbjuda och har fina kunskaper kring laylines. Hennes kunskaper om energiarbete både för enskilda och för kollektivet är mycket tydliga och djupgående. Hon har under flertalet år rest till platser där hon aktiverat kunskaper från tidigare liv och öppnat upp på olika sätt. Hon har fått se hur dessa platser förändrats genom hennes aktiva insatser. Eva läser stenarna vid Ale Stenar perfekt. De är hennes vänner. I övrigt är Eva mamma till två handikappade pojkar med Downs Syndrom samt en dotter. Eva är utbildad i hearing massage medicin, kraniosakral terapi och Soul Body Fusion. I det sistnämnda är hon även lärare. maya31@live.se , tel 070-718 54 93.

Varmt välkommen!

Bee & Eva

(Reservation för eventuella ändringar)