Låt dig ledas av ditt hjärta

Kurser och Workshops

Ljusgrupper – vårterminen 2020

Du kanske inte har tänkt på att utifrån vad du väljer att vara kan du själv forma din energi. Vid varje ljusgruppträff pågår en omvandling av dina energier att vara finare och mer transparenta, vilket märks som en stor känslighet för kärlek och omtanke samt som en egen neutraliteten vilken stärker dig att vara du oavsett var du är.

Våren 2020 är mycket intensiv energimässigt. Man att många kommer att gå till vägs ände med sina olika val eftersom energierna skiftar. Du får genom ditt deltagande i Ljusgruppen möjlighet att ta emot nya energier och stärka dig även fortsättningsvis. Dessutom finns hela tiden möjlighet att ta emot hjälp för vad du vill skifta i dig själv och förhålla dig öppen och bjuda in energin.

Fler har bekymmer i kroppen då människan lagrar olika känslor i sin kropp. Kroppen som är en individs allra trögaste form behöver även den bli hörd. I de meditationer vi gör kommer även kroppen att ta emot vad den behöver för att hitta flöden av högre energier.

Vår starka och tydliga mentala kapacitet är även den ett hinder då vi har lärt oss att använda vår hjärnas kapacitet till allt. Hjärta och hjärna behöver samverka tydligare och din högre utblickspunkt är tänkt att vara i bruk.

Vårterminen har tre tydliga steg och de stegen är en utveckling av vad vi hittills förstått och därmed expanderar vi ytterligare.

 1. Gudomlig geometri som expansion. Människan växer i sin sfär av ljus och etablerar en ny ljusvibration genom hela sitt väsen.
 2. Själens integration i kroppen och hur själen kan vara orolig i den pågående förvandlingen till finare vibration.
 3. Nya steg för dig som mästare. Vart vill ditt medvetande leda dig? Du blir varse nya delar av dina kunskaper.

Datum: 20 jan, 10 feb, 24 feb, 9 mars, 20 april, 4 maj, 18 maj, 15 juni 2020
Tid: Eftermiddagsgruppen kl 13:30-16, Kvällsgruppen kl 18-21
Pris: 3 800:-, 300:- rabatt för tidigare deltagare (inkl moms för privatperson och exkl moms för företag). Fika och tilltugg ingår.
Deltagare under höstterminen har förtur. Nya deltagare tas emot i mån av utrymme.
Vill du prenumerera på inspelningarna från respektive kväll kostar dessa 2.400:-. De beställes via e-mail till bee@lifeguide.se
Plats: Studio Creere, Torsgatan 63, Stockholm
Anmälan till bee@lifeguide.se 070-386 22 22 (max 16 personer)

(Reservation för eventuella ändringar)

Varmt välkommen!

Bee

Bli din egen Mästare

Vid sex olika tillfällen under terminen förmedlar vi kunskaper och energi för att du ska kunna använda dig själv som en mästare på jorden. Din egen process i ditt inre och den plan du en gång gjorde har bidragit till att du är på den plats där du kan kallas mästare på jorden och använda dig tydligare av allt vad du har lärt dig. Du behöver bara säga JA till din kraft och bejaka vad du redan vet. Du kan så mycket du kanske aldrig har tänkt på att du bär på som kunskap. Alla faser din själ har haft ska aktiveras i ditt högre medvetande och du kan helt och fullt integreras med det högre jaget och din djupare visdom.

Djupt i oss alla har vi en inre rymd som är en guldgruva eller ett ok, beroende på hur du betraktar dig själv. Vi vill vägleda in i rymden där möjligheter är positiva och allt som du har sparat av negativitet och oro inte längre styr din vardag. Det som då växer fram är du i en högre vibration som kan stiga fram och vara verksam. Det är ett heligt arbete som pågår. Vi går till våra innersta rum och väcker upp gammal kunskap som legat dold och som successivt byggs ihop med vad du redan vet. Ännu mer släpper i ditt undermedvetna och energin du har stärks och förfinas så att du slipper styras av ditt undermedvetna. Det är nu du kan använda dig själv på nya sätt och bidra för helheten var du än är. Det är Mästaren i dig som vaknar och vill användas. Vi behöver även varandra för att må bra och känna igen vad som pågår och veta att vi inte är ensamma i dessa processer. Många stärks av att träffa likasinnade och det bidrar till att hålla en energimässig höjd. Vi hjälps åt på vår väg framåt i den inre djupare utvecklingen.

Kursen förmedlar några olika saker;

1.   Nya aktiveringar

2.   En balanserande energi som underlättar på vägen framåt. Var och en får in ny energi och den balanseras samtidigt i hela dig, vilket underlättar integrationen.

3.   Nya kunskaper. Det handlar bl a om flödesprinciper och hur du kan använda dig själv energimässigt.
Med energierna i kunskapsöverföringen vidgas ditt medvetande successivt.

4.   Ditt undermedvetna renas i takt med att du höjs i din frekvens.

Med alla sex tillfällen får du med dig en stark energi-expansion. Under dessa kvällar utvecklas successivt din unika gudomliga geometri som hjälper dig att vara i en högre vibration. Du restaurerar din energi, stärks och aktiveras på ett finurligt sätt. Du får även med dig balans och stabilitet samt lär dig nya sätt att använda dig själv som Mästare.

Det är en unik kurs för dig som vill lära dig mer om den nya tidens läkande energier och hur du kan använda dem.

Plats: Hälsans Hus, Terrassen
Tid: Kl 18:30-21:30
Datum: 30 jan, 5 mars, 2 april, 23 april, 14 maj och 11 juni
Pris: 2800:- för samtliga 6 tillfällen eller 500:-/tillfälle inkl fika (Inkl moms för privatperson och exkl moms för företag)
Anmälan: bee@lifeguide.se 070-386 22 22 eller till mail@mariemauritzson.se 0708-76 39 37.
Du behöver få din anmälan bekräftad.

Varmt välkommen!

Bee & Marie

Re-etablera Mästaren i dig och lär dig använda dina Mästaregenskaper

Workshop i 2 dagar den 29 februari – 1 mars

Du är en Mästare. Din själsvibration är hela tiden verksam och vill signalera djup inre kunskap ut i din omgivning. När du har renat och läkt olika delar i dig själv har du stärkt dig och hittat nya synsätt.
Den pågående processen att stegvis integrera allt mer av din själs vibration kommer i fokus. Det högre självet vill vara din tydliga vägledare i ditt inre.

Nu är det dags att ta ytterligare ett steg på vägen och erkänna Mästaren i dig och
låta själen vara med och välja.

Genom olika steg under workshopen guidas du att förstå vad det innebär att vara en mästare och hur du kan bemästra flödet. Du kan välja att dansa med flödet och låta det gå lätt, istället för att kämpa emot och låta det vara motspänstigt. Din egen inre vägledning samverkar i allt detta, likaså din själ.

Ett vidgat perspektiv
Du får förstå hur du kan hålla ett vidgat perspektiv. Du kan bidra in i processerna med glädje och positiv anda och samtidigt vara neutralt öppen och flexibel. Det kan låta konstigt, men du använder ditt inre vetande och håller dig medveten om hur processen utvecklas och bidrar med din energi.

När mästaren vaknar går det inte längre att förneka sin kraft och du behöver förnimma hur du dagligen kan ta dina steg och samverka för det högsta bästa.

Workshopen är djupgående och leder dig in i ditt innersta att öppna upp för nya delar av din själs vibration och integrera ännu fler delar av din visdom.

Frekvenshöjningar pågår
Vi expanderar och kan ta in en större mängd energi nu och hålla ett starkare flöde allt eftersom.
I processen att expandera händer olika saker som kan vara bra att känna till och förstå mer om.
Längs vägen blir man titt som tätt varse att när man har en bra bas att utgå från påverkar det positivt oavsett var man är och vad man vill göra.

Många har just nu intensiva processer med sig själva och de är ofta på en djupare nivå än tidigare.
De energihöjningar som pågår ger en möjlighet att förhålla sig öppen och positiv och ta in mer av glädje som en ren och stark kraft att använda sig av. Det hakar dock upp sig emellanåt och vi glömmer bort att vi är mästare på jorden som vet hur det ska vara.

Mästarenergin utvecklas successivt på energinivå. När man är i förbindelse med den energin har man en högre utgångspunkt än tidigare och kan inte längre ställa sig i egots position utan att även se andra perspektiv. Egot är trots allt en spelare på jorden. Successivt integrerar vi egots energi och lyfter den till en ny nivå.

Mer om workshopens innehåll
Under två dagar får du ta emot helt nya flöden av energier som hjälper dig att integrera mer av ditt högre vetande och utveckla mästaren i dig. Själens vibration vill ta tydligare plats i hela ditt ljusväsen. I de meditationer vi gör skapas en rymd som ger dig maximalt med stöd för din utveckling vidare.
Allt sker i samstämmighet med din personliga utvecklingsplan samtidigt som du höjs i din frekvens för att ta emot aktiveringar och nya öppnanden. De två dagarna är ett flöde av djupare samtal, meditation och enkla övningar som alla syftar till expansion och höjt medvetande. Workshopen utvecklar dig starkt och ger dig en skjuts framåt i din process. Den stärker dig och du får tips och verktyg för din väg och hur du kan använda dig själv i ljusets tjänst.

Praktisk info
Datum: 29 feb-1 mars
Tid: lör – sön kl 10-17
Plats: IOGT-NTO-lokalen, Stockmakaregatan 8, Vadstena,
Pris: 2.700:- (inkl moms för privatpersoner, exkl moms för företag). Fika & frukt ingår.
Anmälningsavgift 500 :- (betalas vid anmälan) till bg 5387-8229 alt swish 123 23 60 337.
Resterande betalas senast före kursstart. Det går bra att ge sin plats till någon annan vid förhinder.
Anmälan till Helena Östlund, mailadress: vagvisare@ymail.com eller sms till 070-760 12 69.
Sista anmälningsdag 14 feb. Behövs tips angående boende kontakta Helena Östlund för information.
(Minimum 8 personer)

Varmt välkommen!

Helena & Bee

Bli en healer – steg 1

Healer-kurs – Prästinne/präst/modern shaman-utbildning – Ny start i feb 2020

För länge sedan var vi de som förstod hur man kan skapa goda flöden och låta dessa hjälpa människan på vägen. Vi visste även hur vår intuition vill förmedla nya perspektiv och hur vi kan förhålla oss till vad som pågår. Det här är en kunskap som åter blivit aktualiserad i takt med att många utvecklas i det inre och har en längtan att förstå mer.

Bli prästinna/präst, healer, modern shaman och lär dig vad man lärde sig i Mysterieskolorna kring energier och hur man kan använda sig själv som ett verktyg för att hjälpa andra. I februari startar jag en ny kurs, steg ett av fyra steg. Det är fem dagar fördelade på två helger; 14-16 feb samt 14-15 mars.

Du lär dig att använda den helande energin i enlighet med de flöden som nu är tillgängliga för människan.

Genom att du ger och själv tar emot får du både lära dig en metod och själv ta emot rening, vilket hjälper dig i din process och ger dig en skjuts framåt. Det är en kurs rik på kunskap kring en människas energistrukturer och även en process i att lära känna sina egna sinnen, sin intuition och utveckla dessa samtidigt som din kontakt med det högre jaget utvecklas. Du lär dig hur du kan höja din vibration och vara en kanal för det högsta ljuset.

Kursen pågår i 5 dagar och är steg 1 av 4. Hela kursen ger dig en djupare förståelse för hur du kan använda det helande flödet tillsammans med din individuella förståelse. Du ger healing till andra och du får ta emot det själv. Healingen kommer direkt från källan och förmedlas av Ärkeänglarna och de Uppstigna mästarna. Samtidigt kommer du att utvecklas som människa, eftersom du ställer om dina energier att vara ljusare och fint vibrerande

Har du en önskan att ge dig själv en grundläggande förståelse för vad som sker på djupet i människan samt hur du kan ge healing och därmed hjälpa någon att återfinna sin balans och hitta nya steg? Denna kurs ger en möjlighet att bygga upp dig själv och samtidigt skapa en djupare insikt kring vad som format dig och människan generellt. Vi är på vägen mot att bli fria själar och successivt skalar du av vad som begränsat dig och vidgar dina vyer och din förståelse.

Under kursen får du

 • möjlighet att skapa en djupare förståelse för hur människans energimässiga struktur är och utvecklas att vara renare och mer högt vibrerande kan man på detta vis lära sig mer om vad som ligger bakom olika delar av en själv och dessutom förstå vad en annan individ har med sig som gör denne reaktiv och avstängd.
 • verktyg för att ge healing.
 • nya begrepp och som bygger ut din bredd och ditt djup som människa.
  Att gå den helande vägen är innebär ansvar för sin utveckling och leder dig in i din mästarenergi.
 • starkt utveckla din intuition och din kontakt med ditt högre själv. Du får förstå och utforska hur du kan använda dig av dessa delar på ett konkret sätt.
 • förstå hur dilemman fastnar i ett energifält och hur du kan lösa upp dem.
 • förstå hur du kan rena dig själv och hålla dig tydlig och klar.
 • använda dig av den helande vibrationen på flera sätt, både för dig själv och för andra.
 • Förstå vad det innebär att vara en healer och hur man förhåller sig när man är i den positionen.
 • ge andra healing genom att strömma energi till specifika delar av strukturerna
 • utveckla din kapacitet att hålla ett stadigt och klart flöde för att healing ska kunna ske.
 • förståelse för olika metoder inom healingens område samt använda dig själv för det högsta bästa, dvs att låta dig styras inifrån och låta det ske.
 • lära dig att hålla det högre perspektivet.
 • utveckla din gåva vidare och öppna upp tydligare och mer genuint för dina intuitiva sinnen och vara i samklang med det som är högre än du.

Beskrivning:
Den kommande tiden är en våg av höga vibrationer som inte längre vill låta någonting vara kvar som inte är i samklang med vad en individ är i sin själsvibration. Var och en vill vara som den är.

När du ger healing finns det en rad olika saker att känna till som bidrar till förståelsen för vad som pågår. Då och då är det viktigt för en individ är lära sig mer om sig själv och förstå något för att kunna släppa ett dilemma. Det ingår i livets lärande. Men allt som oftast lär vi oss att hålla kvar något som aldrig var tänkt att vi skulle bära runt på. Vi bygger upp tankeformer och inre strukturer som håller gammal energi vid liv trots att vi egentligen har gått vidare. Under kursen lär du dig att förstå vad som uppstår i ett sådant läge och hur du som healer kan bidra till att lösa upp en gammal energi för att balans ska uppstå.

Att hålla “helarens perspektiv” är att göra en förflyttning med sig själv. Man får tillgång till nya delar av sin kapacitet. Du är enbart instrumentet varigenom allt sker och hålls inte ansvarig ur ett högre perspektiv. Men i en faktisk session ses du ändå som ansvarig inför den du möter.

Genom att lära sig själv mer om healingens olika ingående ingredienser och hur man kan förhålla sig är man en starkare kraft som inte lika lätt dras in i olika kluster av negativitet och reaktioner.

Kursen ger dig en struktur att arbeta efter och dessa tillfällen är ett av fyra starka steg. Den gör dig redo att själv arbeta som healer, om du vill det. Den utvecklar dig starkt som människa i takt med att du får ta emot öppnanden i ditt inre som hjälper dig att använda din gåva. Den utvecklar din intuition starkt och gör dig redo för en större frihet att vara den du är.

Det som sker förändrar dina synsätt och vidgar din förståelse för människans komplexitet på djupet. Det gör dig redo att acceptera att själv hålla en hög vibration och vad det innebär. Det sker en djupgående rening och stärkning av energierna för de individer som deltar.

Jag har under några år praktiserat healing flitigt och alldeles nyligen fick jag förstå i mitt inre att det är dags för mig att lära ut till andra vad jag har känt är viktigt. Den healingformen jag jobbar med går på djupet och är i dialog med klienten, vilket i stunden öppnar upp för en djupare förståelse. Det finns även praktiska delar som handlar om att ”se bakom” och förnimma vad det är som blockerar en individ och hur något fastnade i energisystemet och skapade obalans.

Jag lär ut vad jag har lärt mig och är guidad inifrån av främst Ärkeänglarna Mikael, Metatron, Gabriel och Melchizedek i det arbetet.

Plats: Gimmerstavägen 41, Tyresö
Tid: Kl 10-17 samtliga kursdagar
Datum:  14-16 feb samt 14-15 mars
Pris: 6400:- (priset gäller inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.) I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Anmälan: bee@lifeguide.se . Du behöver få din anmälan bekräftad. En faktura skickas till dig inför kursstart.

Varmt välkommen!

Bee

Steg 1

Bli en healer – steg 2

Kursen är 5 dagar uppdelade på två helger. Den är en direkt fortsättning av steg 1 (se ovan) och fördjupar processen i dig och hur du relaterar till din helande förmåga. Du går vidare i processen att på en djupare nivå hela och rena dina energier och delar det med andra i gruppen. Under kurshelgerna kommer det in nya delar som omfattar den här tidens vibrationshöjningar och vad som är tillgängligt i form av helande ljus. Du vägleds inifrån att stärka din kraft att förmedla mer energi och göra det utifrån de högsta tillgängliga vibrationerna. Varje steg fördjupar din kunskap. De fyra stegen leder dig till ett intyg som en healer / modern shaman / prästinna/präst. Det du får lära dig och utveckla har med mysterieskolor att göra och hur de förhåll sig och hur de arbetade med energier. Kunskaperna förmedlas även inom den esoteriska litteraturen, men för det mesta från mun till mun.

Vi fortsätter processen att förstå hur människans energisystem är uppbyggd och använder oss av den kunskapen.
Vi tar vid där vi slutade Steg 1, som därefter legat i träda i dig att mogna och hitta en plats i dig. Kursen är intensiv och det sker djupgående processer i dig under kursdagarna och flera veckor efteråt. Healingen förmedlas direkt från Ärkeänglarna Mikael och Metatron samt Melchizedeck m fl.

Under kursen får du:

 • Nya kunskaper om en individs energisystem och vad den här tidens healing kan göra för dig och för de omkring dig.
 • Uppstärkning av dig själv som individ och den kraft du har.
 • Energimässiga reningar
 • Fördjupning av dina kunskaper kring vad healing är och hur du kan göra.
 • Nya verktyg för healing.
 • Vidga din insikt och fördjupa kunskaperna från steg 1.
 • Djupare förståelse för det undermedvetna.

Plats: Gimmerstavägen 41, Tyresö
Tid: Kl 10-17 alla dagar
Datum: 18-20 sept samt 7-8 nov 2020.
Pris: 6400:- (priset gäller inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.) I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Anmälan: bee@lifeguide.se . Du behöver få din anmälan bekräftad, därefter skickas en faktura ut.
Meditationerna spelas in och sänds ut via Dropbox i efterhand.

Varmt välkommen!

Bee

Steg 2

Bli en healer – steg 3 

Kursen är en direkt fortsättning av steg 2 och som tidigare uppdelad på två helger. Under steg 3 sker en fördjupning av hur själen förgrenar sig ut i ditt inre energimässiga system samt energimässiga höjningar som matchar utvecklingen på jorden i den här fasen. Du får möjlighet att lära dig att läka på djupaste nivå samt ta emot healing själv och utveckla dig till en renare kanal för det helande ljuset.

du får möjlighet att

 • Förstå själens väg
 • Utforska vad din själ burit på som gör den orolig att uttrycka sig och lysa med full kraft
 • Integrera själen och kroppen successivt
 • Energimässiga balanseringar
 • Uppstärkning av hela ditt system
 • aktivera nya delar av din kunskapssfär som hänger ihop med helarens rymd.

Vi fortsätter processen att förstå hur människans energisystem är uppbyggd och använder oss av den kunskapen.
Vi tar vid där vi slutade Steg 2, som därefter legat i träda i dig att mogna och utvecklas tydligare. Kursen är intensiv och det sker djupgående processer i dig under kursdagarna och flera veckor efteråt. Healingen förmedlas direkt från Ärkeänglarna Mikael och Metatron samt Melchizedeck m fl.

Plats: Gimmerstavägen 41, Tyresö
Tid: Kl 10-17 alla dagar
Datum: 13-14 juni samt 26-28 juni 2019.
Pris: 6400:- (priset gäller inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.) I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Anmälan: bee@lifeguide.se . Du behöver få din anmälan bekräftad, därefter skickas en faktura ut.
Meditationerna spelas in och sänds ut via Dropbox i efterhand.

Nästa möjlighet för steg 3 är under vårterminen 2021.

Varmt välkommen!

Bee

Steg 3

Bli en healer – steg 4

Under det fjärde steget lägger vi ihop vad du hittills lärt dig och expanderar det in i en helt ny rymd. Den kraft du hittills utvecklat rustar dig att vara tydlig i din energi och skapa en plattform att stå på som helare. Det är du som vet hur det känns i dig och vad du behöver där du är nu.
Vi utgår från din personliga erfarenhet och vad du skulle behöva komplettera med. Det sker energimässigt från ett högre perspektiv.

Du får möjlighet att

 • Utveckla din trygghet som healer
 • Skapa starkare flöden för vad du själv vill och behöver
 • Öppna upp för att kliva in på en ny nivå och läka från högre dimensioner än vad du själv kan vara i
 • Skapa goda flöden i din omgivning
 • Lära dig mer om hur du kan utgå från självet och expandera det
 • Finlir vi inte haft tid med tidigare.

Vi är starkt vägledda av det högsta ljuset att gå vidare med våra kunskaper och känna att vi bär som de vi är på jorden. Alla behövs och du väljer själv hur du vill bidra. Det finns många möjligheter och du får den vägledning du vill i din process.

Plats: Gimmerstavägen 41, Tyresö
Tid: Kl 10-17 alla dagar
Datum: 23-25 oktober samt 21-22 nov 2019
Pris: 6400:- (priset gäller inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.) I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Anmälan: bee@lifeguide.se . Du behöver få din anmälan bekräftad, därefter skickas en faktura ut.
Meditationerna spelas in och sänds ut via Dropbox i efterhand.

Nästa möjlighet för steg 4 är under höstterminen 2021.

Varmt välkommen!

Bee

Steg 4