Låt dig ledas av ditt hjärta

Kurser och Workshops

Öppna dig för nya dimensioner

Workshop vid Ale stenar och Backåkra 4-7 aug 2022 

Nu är det dags för en workshop igen på Österlen. Ale stenar är en energimässig navel i vårt land. Även meditationsplatsen vid Backåkra som Dag Hammaskjöld skapade en gång är en plats med mycket starka energier.
Den här gången har vi blivit vägledda att hålla workshopen så att vi kan göra ett större energiarbete den 5 aug. Att göra energiarbete handlar om att bidra för utvecklingen, låta den vara mjukare och innehålla mer kärleksfull energi. Det innebär också att vi som grupp och varje deltagare enskilt vidgar sitt medvetande till helt nya nivåer där vi enklare kan bidra för det högsta bästa. På samma gång tar vi emot ett flöde vi individuellt stärks av och som aktiverar nya dimensioner på en djup nivå där du kan förstå intuitivt vem du är och hur du kan verka för din egen framtid.

Under de dagar workshopen pågår tar du emot healing.  Vi är med andra ord i ett helande flöde som öppnar upp nya delar och läker oss på djupet. Vi jobbar med våra höjningar och synkar oss eteriskt för att släppa vad som inte längre gagnar. Det som ännu håller kvar oss i gamla strukturer behövs inte. Förutom det kan du får vägledning i stunden och aktivera nya kunskapsdelar i varje meditation vi gör.

Hela workshopen sker i ett flöde av samvaro, delande, meditation och andra energimässiga uppdrag. Är vädret tillåtande kan vi ta paus och bada.
Workshopen innehåller en egen process som är på en djup nivå där själen är vägledaren. Din personliga utveckling kommer i fokus och går till flera nivåer av utveckling.

Vi startar kl 18 på kvällen den 4 aug vid meditationsplatsen vid Backåkra och avslutar senast kl 13 på söndagen den 7 aug. Vi kommer att röra oss i första hand mellan Ale stenar och Backåkra. Programmet utvecklas efter hand då vi låter oss vägledas inifrån i stunden. De två platserna ligger nära varandra, men vi behöver ta oss emellan med bil. När vi väl träffats kan vi samåka på plats.

Pris: Workshopen kostar 3000:- (exkl moms för företag). Anmälningsavg 1000:- och betalas till swish 123 23 60 337 eller till bg 5387-8229.
Anmälan gör du via mail till bee@lifeguide.se
Resa och boende ordnar du på egen hand.

Medtag: Något att sitta på som fungerar för dig vid meditation en längre stund, t ex brassestol.
Kläder efter väder. Vid de tidigare upplevt både mycket varmt väder och kallt väder trots sommartider. Gardera dig därför.
En anteckningsbok och penna.
Kristaller som kan hjälpa oss att hålla energin.
Tilltugg om det drar ut på tiden för lunch eller middag.
Picknicksaker såsom termos mm. Vi kommer att inta minst en frukost på plats och det är därför bra att ha med det.
Badkläder med tillbehör rekommenderas.

Du får med dig;
– Hjälp att balansera dig i en tid av förändring där du är ljusbärare i Den nya tiden.
– Reningar som stärker kraften i dig och gör dig tydligare i din kärna.
– Aktiveringar utifrån där du befinner dig i din utveckling. Det innebär att du kan ta emot energier på nya nivåer där du kan känna dig omhändertaget och få förstå något nytt.
– Kunskaper om energiarbete på ett sätt som gör att du själv kan jobba vidare med det.
– Påfyllning av dina sanna frekvenser som gör dig i kontakt med själens uppdrag.
– Själen stärks i takt med att du får använda dig själv för det högsta bästa. Det sker individuellt och i gruppen.
– Öppna något nytt.
– Du får en tydlig frekvensbrytning där du lämnar det gamla och tar klivet helt in i en ny tids frekvenser. Varje del i dig ska ha en exakt frekvens som är entydig med din själs vibration.
– Möjlighet att stärka flödet av glädje, inspiration och lätthet.
– Kursen stärker din helande förmåga och bygger ut dina kunskaper.
– Samverkan med likasinnade.

Datum: 4-7 aug 2022, Start kl 18 vid Backåkra den 4 aug, avslut ca kl 13 den 7 aug.
Kursavgift: 
3000:- exklusive resa och boende (exkl moms för företag) Anmälningsavgift 1000:- till swish 123 23 60 337 eller bg 5387-8229. Anmälningsavgiften reserverar din plats.
Resterande faktureras med slutbetalning 2 v före workshopen.
Anmälan
till bee@lifeguide.se
Begränsat antal platser.
Plats:
Ale stenar och Backåkra

Bee Thufvesson är vägledare, healer och lärare i andlig utveckling. Bee är även Samtalsterapeut i psykosyntes, Mindfulnessinstruktör och yogainstruktör. Hon har även klangmeditationer. 
I början av 2000-talet öppnade hon upp starkt och började ta emot ett flöde av information, utan att känna till att det ens gick. Det ledde henne in på vägen att lära sig mer om våra gåvor som helare på jorden. Hon har grupper i andlig utveckling, sedan 13 år tillbaka, där hon förmedlar den högre kunskapen tillsammans med expansiva energier. Den andliga utvecklingsvägen har varit en viktig del i hennes personliga process. Hon kanaliserar idag änglar och uppstigna mästare och ger budskap samt aktiverar slumrande delar i människan. Det hon förmedlar kommer i en helande energi som påverkar på djupet och gör individen mer öppen för den man är i själ och hjärta. Den kärna av ljus vi alla har kan förmedla glädje och mjukhet. Kunskapen om hur man kan ställa om sina energier är en djup inre drivkraft som skapar höjd och djup i Bee’s tillvaro. Det smärtsamma och djupa inre öppnandet ledde Bee in i en gyllene sfär av kunskap och möjligheter. Hennes väg var att gå från yttre till inre kommunikation och som projektledare i reklamvärlden vändes successivt tillvaron till att handla om inre dialog och kommunikation, djupare syfte och mening samt om själen väg i livet.
bee@lifeguide.se, tel 070-386 22 22.

Eva Ohlin – Eva bor i Skåne och har hela sitt vuxna liv tagit sig till Backåkra och Ale Stenar för att rena, stärka och öppna upp dessa platser. Det har hon gjort både enskilt och tillsammans med andra. Det är svårt att finna någon lika kunnig kring vad dessa platser har att erbjuda. Eva är förutom det väl bekant vad kraftplatser har att erbjuda och har fina kunskaper kring laylines. Hennes kunskaper om energiarbete både för enskilda och för kollektivet är mycket tydliga och djupgående. Hon har under flertalet år rest till platser där hon aktiverat kunskaper från tidigare liv och öppnat upp på olika sätt. Hon har fått se hur dessa platser förändrats genom hennes aktiva insatser. Eva läser stenarna vid Ale Stenar perfekt. De är hennes vänner. I övrigt är Eva mamma till två handikappade pojkar med Downs Syndrom samt en dotter. Eva är utbildad i hearing massage medicin, kraniosakral terapi och Soul Body Fusion. I det sistnämnda är hon även lärare. maya31@live.se , tel 070-718 54 93.

Varmt välkommen!

Bee & Eva

(Reservation för eventuella ändringar)

Navigera i en ny tid

Kurser är i samverkan med Jordstrålningscentrum.

Vi har gått in i en ny tid och det har ägt och det äger rum stora energiförändringar. Det kommer helt nya kunskaper och det påverkar vårt medvetandefält. Ända sedan förra årets sommarsolstånd strömmar det in helt nya frekvenser till oss och vi kan lättare ta kontakt med vår kärna av ljus och låta den leda oss framåt. När vi växter och öppnar upp för mer  kontakt, genom vår relation med vårt högre jag, kan vi bli utmanade att verkligen stå i oss själva och släppa taget om gamla mönster, präglingar och vad vi trott om oss själva.

Den senaste tiden har jag sett i mina möten att det pågår ”omstruktureringar” på energinivå där de sanna frekvenserna vill komma in och ta plats och ersätta de gamla tyngre frekvenserna. När detta händer skiftar allt. Det är ett stort energiskifte i gång som påverkar jorden över.

Under kursen kommer Bee att beskriva mer om de flöden som påverkar och lär ut hur du enklare kan ställa om till en finare nivå med lätta och kraftfulla flöden. Nycklarna du behöver får du med dig. Bee kommer även att lära ut hur du kan rena dig och därmed befria dig från vad som kan kännas tungt och trögt. Ingen gammal energi behöver du ha med dig framåt. Det gör dig stark som ljusbärare på jorden. Du blir på så sätt mindre påverkbar av negativa flöden. Som ljusbärare kan man vara känslig  för energier. Ditt personliga ansvar är att hålla dig ren och hel i dig själv.

Bee aktiverar flöden som stärker själens inre kärna och det kommer igång tydligare. Nu är det tänkt att vi ska vandra själens väg och förstå vad vi kom hit för att bidra med. Ibland får man in nya personliga guider när man utvecklas och bryter med något gammalt.

Guidningarna och kunskapsöverföringarna under kurshelgen sker i kontakt med det högsta ljuset, med ärkeänglar, guider och uppstigna mästare. Det vita brödraskapet har påannonserat sin närvaro. Vi samverkar under helgen även med en grupp naturfolk i etern som hållit frekvenserna levande för mänsklighetens växande.

Du får med dig;
– En teknik för rening och balansering.
– En teknik för hur du fyller på när du känner dig trött och håglös.
– Förståelse för vad som sker utifrån energiperspektiv.
– Påfyllning av dina sanna frekvenser som gör dig i kontakt med själens uppdrag.
– Själen stärks och flöden aktiveras på personlig nivå.
– Aktiveringarna du behöver som leder dig framåt i ditt växande.
– Samtliga nivåer av det högre jaget kommer in i en ny process som stimulerar renhet och lätta  flöden.
– Du får en tydlig frekvensbrytning där du lämnar det gamla och tar klivet helt in i en ny tids frekvenser. Varje del i dig ska ha en exakt frekvens som är entydig med din själs vibration.
– Möjlighet att stärka flödet av glädje, inspiration och lätthet.
– Kursen stärker din helande förmåga och bygger ut dina kunskaper.

Det Bee lär ut under kursen 10-11 sept är brottstycken från hennes utbildningar. Guider och mästare lär henne nya saker och utifrån att vi har gått in i en ny tid har även arbetet med de helande energierna förändrats. Det betyder att det går enklare att öppna upp i sig själv, stärka sitt flöde och bidra på flera sätt.

Helgen är ett flöde av samtal, guidade meditationer, healing och kunskapsöverföringar i glädjerika  energier.

Datum: Kursen är flyttad till den 10-11 september 2022
Kursavgift
2700:-
Anmäl ditt intresse till jordstralningsc@gmail.comså skickar vi ut mer info.
Begränsat antal platser.
Plats:
Centralt i Stockholm, du får info efter anmälan.

Varmt välkommen!

Bee & Helene och Malou

(Reservation för eventuella ändringar)

Bli en healer / modern shaman

Lär dig kvantumhealing Modul 1

Healer-kurs – Prästinne/präst/modern shaman-utbildning – Modul 1

För länge sedan var vi de som förstod hur man kan skapa goda flöden och låta dessa hjälpa människan på vägen. Vi visste även hur vår intuition vill förmedla nya perspektiv och hur vi kan förhålla oss till vad som pågår. Det här är en kunskap som åter blivit aktualiserad i takt med att många utvecklas i det inre och har en längtan att förstå mer.

Bli prästinna/präst, healer, modern shaman och lär dig vad man lärde sig i Mysterieskolorna kring energier och hur man kan använda sig själv som ett verktyg för att hjälpa andra.

Du lär dig att använda den helande energin i enlighet med de flöden som nu är tillgängliga för människan. Vi utgår från kvantumfältet och leds in i olika sekvenser av lärande för att du ska kunna bidra med flöden som bidrar för utveckling av en annan individ.

Genom samarbetet i vår grupp får du både ge och ta emot och uppleva båda aspekterna. Det ger dig en intensiv process och en skjuts framåt. Kursen aktiverar slumrande kunskaper och gör dig trygg i det du utför. Den utvecklas din intuition starkt och för dig in i  processen att utgå från en förhöjd vibration där hjärtat är öppet och klart. Det betyder att det är en kurs rik på kunskap kring en människas energistrukturer samtidigt som du lära känna hur dina sinnen samverkar och meddelar sig med dig.
Du utvecklar kontakten med det högre jaget och kanalen med det högsta ljuset.

Kursen pågår i 5 dagar och är steg 1 av 4. Hela kursen ger dig en djupare förståelse för hur du kan använda det helande flödet tillsammans med din individuella förståelse. Healingen sker i förbindelse med Ärkeänglarna och de Uppstigna mästarna. Dessutom kommer du att utvecklas som människa, eftersom du ställer om dina energier att vara fint vibrerande och arbeta i ljusets tjänst. Vi ger helaing från den högsta nivån och aktiverar nya frekvenser.

Har du en önskan att ge dig själv en grundläggande förståelse för vad som sker på djupet i människan samt hur du kan ge healing och därmed hjälpa någon att återfinna sin balans och hitta nya steg? Denna kurs ger en möjlighet att bygga upp dig själv och samtidigt skapa en djupare insikt kring vad som format dig specifikt och människan generellt. Vi är på vägen mot att bli fria själar och successivt skalar du av vad som begränsat dig och tar dig in i processer som vidgar dina vyer och din förståelse.

Under kursen får du;

 • aktivera slumrande förmågor
 • möjlighet att skapa en djupare förståelse för hur människans energimässiga struktur
 • förstå bakomliggande orsaker till vad vi bär med oss och vad som är möjligt att läka
 • verktyg för att ge healing
 • nya begrepp och som bygger ut din höjd och ditt djup som människa.
  Att gå den helande vägen är innebär ansvar för sin utveckling och leder dig in i din mästarenergi.
 • starkt utveckla din intuition och din kontakt med ditt högre jag. Du får förstå och utforska hur du kan använda dig av dessa delar på ett konkret sätt.
 • förstå hur dilemman fastnar i ett energifält och hur du kan lösa upp dem.
 • förstå hur du kan rena dig själv och hålla dig tydlig och klar.
 • använda dig av den helande vibrationen på flera sätt, både för dig själv och för andra.
 • Förstå vad det innebär att vara en healer och hur man relaterar till det
 • ge andra healing genom att strömma energi i kvantumfältet
 • utveckla din kapacitet att hålla ett stadigt och klart flöde för att healing ska kunna ske
 • förståelse för olika metoder inom healingens område samt använda dig själv för det högsta bästa, dvs att låta dig styras inifrån och låta det ske.
 • lära dig att hålla det högre perspektivet.
 • utveckla din gåva vidare och öppna upp tydligare och mer genuint för dina intuitiva sinnen och vara i samklang med allt vad du är

Den kommande tiden är en våg av höga vibrationer som inte längre vill låta någonting vara kvar som inte är i samklang med vad en individ är i sin själsvibration. Var och en kan vara som den är. När du ger healing finns det en rad olika saker att känna till som bidrar till förståelsen för vad som pågår. Då och då är det viktigt för en individ är lära sig mer om sig själv och förstå något för att kunna släppa ett dilemma. Det ingår i livets lärande. Men allt som oftast lär vi oss att hålla kvar något som aldrig var tänkt att vi skulle bära runt på. Här finns det stora möjligheter att växa. Vi bygger upp tankeformer och inre strukturer som håller gammal energi vid liv, trots att vi egentligen har gått vidare. Under kursen lär du dig att förstå vad som uppstår i ett sådant läge och hur du som healer kan bidra till att lösa upp en gammal energi för att balans ska uppstå.

Att hålla “helarens perspektiv” är att göra en förflyttning med sig själv. Man får tillgång till nya delar av sin kapacitet. Du är enbart instrumentet varigenom allt sker och hålls inte ansvarig ur ett högre perspektiv. Men i en faktisk session ses du ändå som ansvarig inför den du möter. Genom att lära sig själv mer om healingens olika ingående ingredienser och hur man kan förhålla sig är man en starkare kraft som inte lika lätt dras in i olika kluster av negativitet och reaktioner.

Kursen ger dig en struktur att arbeta efter och dessa tillfällen är ett av fyra starka steg. Den gör dig redo att själv arbeta som healer, om du vill det. Den utvecklar dig starkt som människa i takt med att du får ta emot öppnanden i ditt inre som hjälper dig att använda din gåva. Den utvecklar tydligt din intuition och gör dig redo för en större frihet att vara den du är. Det som sker förändrar dina synsätt och vidgar din förståelse för människans komplexitet. Det gör dig redo att acceptera att själv hålla en hög vibration och vad det innebär. Det sker en djupgående rening och stärkning av energierna för de individer som deltar.

Jag lär ut vad jag har lärt mig och är guidad inifrån av främst Ärkeänglarna Mikael, Metatron, Gabriel och Melchizedek i det arbetet. Vi pratar också om det perspektivet och hur man själv vill förhålla sig till det.
Kursen är modul 1 av 4, del 1-3 är 5 dagar lång och modul 4 är 3 dagar.

Plats: Gimmerstavägen 41, Tyresö
Tid: Kl 10-17 samtliga kursdagar
Datum: Kursstart  26-28 aug 2022 samt 17-18 sept 2022 (totalt 5 dagar).
Pris: 6800:- (priset gäller inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.) I samråd med Bee kan du dela upp din betalning. Anmälningsavgift 1500:-.
Medtag lunch eller ät i närheten. Fika och frukt ingår.

Anmälan: bee@lifeguide.se . Du behöver få din anmälan bekräftad. Fakturor skickas ut via mail.
Kursen sker i en liten grupp på 6 personer samt medhjälpare.
Har du frågor går det bra att maila eller ringa till Bee, bee@lifeguide.se 070-386 22 22.

Avbokningsregler mm.
Anmälningsavgiften säkrar din plats på kursen och återbetalas ej vid avbokning.
Vid avbokning senare än 3 v före kursstart ger ingen återbetalning av kursavgiften.
Vid avbokning mer än 6 v före kursstart ger återbetalning av 50% av kursavgiften.

Förlorad kurstid pga sjukdom eller annat tas igen enligt överenskommelse, främst i samarbete med annan kursdeltagare och avtalas med eget ansvar. Frånvaro kan inte tas igen som enskilda sessioner med Bee. I vissa fall går det att ta igen förlorad kurstid i annan grupp enligt överenskommelse.

Det är ett känsligt arbete som väcker djupa processer och därför rekommenderas lugn efter kursdagarna. Det kan även väckas motstånd i dig som är en del av processen när det undermedvetna kommer igång. Det kan göra dig ”osugen” på att gå vidare med kursen och är en mycket viktig signal på att något viktigt i det undermedvetna behöver renas.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Modul 1

Healerkurs – Modul 2

Healer-kurs – Prästinne/präst/modern shaman-utbildning – modul 2
Detta är steg 2 av 4 i en djupgående utbildning som tar dig in i en helares rymd och lär dig olika perspektiv av vad healing betyder och vad man kan åstadkomma.
Under steg två får du nya aktiveringar som öppnar upp gamla kunskaper i dig. Du som deltagare tar in ny kunskap i form av

 • Helhetsperspektivet och vad skapar differenser utifrån den egna helheten
 • Kropp och själ i ett
 • Fältet som en tillgång i healing
 • Resterande chakraprocess utifrån 12-chakrasystemet
 • Vad metaperspektivet innebär
 • Nya flöden av healing
 • Nya verktyg
 • Jordenergier och kundalini
 • Kosmiska flöden
 • Förlösa karmiska band
 • Tidigare liv-läkning

Plats: Gimmerstavägen 41, Tyresö
Tid: Kl 10-17 samtliga kursdagar
Datum: Datum för våreteminen 2023 kommer inom kort.
Pris: 6800:- (priset gäller inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.) I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Medtag lunch eller ät i närheten. Fika och frukt ingår.
Anmälan: bee@lifeguide.se . Du behöver få din anmälan bekräftad. En faktura skickas till dig inför kursstart.
Har du frågor går det bra att maila eller ringa till Bee, bee@lifeguide.se 070-386 22 22.

Avbokningsregler mm.
Anmälningsavgiften säkrar din plats på kursen och återbetalas ej vid avbokning.
Vid avbokning senare än 3 v före kursstart ger ingen återbetalning av kursavgiften.
Vid avbokning mer än 6 v före kursstart ger återbetalning av 50% av kursavgiften.

Förlorad kurstid pga sjukdom eller annat tas igen enligt överenskommelse, främst i samarbete med annan kursdeltagare och avtalas med eget ansvar. Frånvaro kan inte tas igen som enskilda sessioner med Bee. I vissa fall går det att ta igen förlorad kurstid i annan grupp enligt överenskommelse.

Det är ett känsligt arbete som väcker djupa processer och därför rekommenderas lugn efter kursdagarna. Det kan även väckas motstånd i dig som är en del av processen när det undermedvetna kommer igång. Det kan göra dig ”osugen” på att gå vidare med kursen och är en mycket viktig signal på att något viktigt i det undermedvetna behöver renas.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Modul 2

Healerkurs – Modul 3

Healer-kurs – Prästinne/präst/modern shaman-utbildning – Modul 3

Den här modulen ger dig en genomgripande förståelse och rening ur ett själsligt perspektiv. Ur det perspektivet är du ett ljus som färdas genom dig i varje stund och som hela tiden är verksamt, även då du sover. Genom att lära känna den du är i din kärna och rena den, läka vad som kan ha följt med dig genom din själs olika inkarnationer och faser mellan liven etableras en ny kontakt med din själsnivå. I den här fasen då våra frekvenser förfinas och medvetandet expanderar kan man vara starkt hjälpt av att veta att själen är överens med att vara på jorden och bidra i ett fritt flöde och få känna sig som en fri själ.

Det betyder att du får lära dig och samtidigt ta emot healing för själens väg, vilket omfattar;

 • Den inre kärnan.
 • Hur den sprids ut i etern.
 • Hur dina olika nivåer av det högre jaget är igång och vägleder dig genom dina dagar och i allt du gör.
 • Hur ditt fält av inre kontakter renas och expanderar i takt med att du öppnas upp.
 • Hur dina lägre chakran töms och din känslokropp renas för att du ska vara i synk med det högre i dig.
 • Etablerandet av Den nya jorden i dig.
 • Själsportalen och hur den synkar i dig.
 • Din väg som ljusbärare.

Plats och tid: Gimmerstavägen 41, Tyresö, 10-17 samtliga dagar.
Datum för Modul 3 under 2022: 18-20 mars samt 2-3 april eller 21-23 okt samt 19-20 nov (totalt 5 dagar)
Pris: 6500:- (exkl moms för företag). Anmälningsavgiften är 1500:- och faktureras i samband med anmälan. Resterande betalas före kursstart. Fakturor skickas via epost.
I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Anmälan sker till bee@lifeguide.se med namn och postadress. Du behöver få din anmälan bekräftad.
Övrig info: Medtag lunch eller ät i närheten. Fika och frukt finns. Kursen sker i en liten grupp på 6 personer.
Vid frågor maila till bee@lifeguide.se eller ring 070-386 22 22.

Avbokningsregler mm.
Anmälningsavgiften säkrar din plats på kursen och återbetalas ej vid avbokning.
Vid avbokning senare än 3 v före kursstart ger ingen återbetalning av kursavgiften.
Vid avbokning mer än 6 v före kursstart ger återbetalning av 50% av kursavgiften.

Förlorad kurstid pga sjukdom eller annat tas igen enligt överenskommelse, främst i samarbete med annan kursdeltagare och avtalas med eget ansvar. Frånvaro kan inte tas igen som enskilda sessioner med Bee. I vissa fall går det att ta igen förlorad kurstid i annan grupp enligt överenskommelse.

Det är ett känsligt arbete som väcker djupa processer och därför rekommenderas lugn efter kursdagarna. Det kan även väckas motstånd i dig som är en del av processen när det undermedvetna kommer igång. Det kan göra dig ”osugen” på att gå vidare med kursen och är en mycket viktig signal på att något viktigt i det undermedvetna behöver renas.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Modul 3

Healerkurs – Modul 4

Healer-kurs – Prästinne/präst/modern shaman-utbildning – modul 4

Modul fyra är en förfining av de kunskaper som du har tagit emot och övat på under modul 1-3. Förfiningen innebär att du får gå djupare i du tidigare nosat på samt se nya perspektiv av hur healern kan arbeta. Du får en utvecklad kännedom om vad man kan göra, dra nytta av tidigare kunskaper samt lära dig helt nya möjligheter att bidra på energinivå. Kursen innehåller flera aktiveringar, vilka behövs för att öppna sig för nya kunskaper och möjligheter. Den är anpassad för dig och vad du tidigare har i din kunskapsbank.

Kursinnehåll:
– Den pågående omställningen och hur du kan underlätta
– Jordningen, vad det innebär och hur du kan öppna upp den
– Finslipning av en del kunskaper
– Det vidare perspektivet kring healing
– Allt är ett, kvantumfältet och din kontakt med det
– Eteriska nivåer för healing
– Stärker din bas som healer och gör dig trygg i det du gör

Plats och tid: Gimmerstavägen 41, Tyresö, 10-17 samtliga dagar.
Datum för Modul 4 under 2022:
7-9 okt (3 dagar)
Pris:
4 500:- (exkl moms för företag). Anmälningsavgiften är 1000:- och faktureras i samband med anmälan. Resterande betalas före kursstart. Fakturor skickas via epost.
I samråd med Bee kan du dela upp din betalning.
Anmälan sker till
bee@lifeguide.semed namn och postadress. Du behöver få din anmälan bekräftad.
Övrig info:
Medtag lunch eller ät i närheten. Fika och frukt finns. Kursen sker i en liten grupp på 6 personer.
Vid frågor
maila till bee@lifeguide.se eller ring 070-386 22 22.

Avbokningsregelr mm.
Anmälningsavgiften säkrar din plats på kursen och återbetalas ej vid avbokning.
Vid avbokning senare än 3 v före kursstart ger ingen återbetalning av kursavgiften.
Vid avbokning mer än 6 v före kursstart ger återbetalning av 50% av kursavgiften.

Förlorad kurstid pga sjukdom eller annat tas igen enligt överenskommelse, främst i samarbete med annan kursdeltagare och avtalas med eget ansvar. Frånvaro kan inte tas igen som enskilda sessioner med Bee. I vissa fall går det att ta igen förlorad kurstid i annan grupp enligt överenskommelse.

Det är ett känsligt arbete som väcker djupa processer och därför rekommenderas lugn efter kursdagarna. Det kan även väckas motstånd i dig som är en del av processen när det undermedvetna kommer igång. Det kan göra dig ”osugen” på att gå vidare med kursen och är en mycket viktig signal på att något viktigt i det undermedvetna behöver renas.

Varmt välkommen!

Bee

(Reservation för eventuella ändringar)

Modul 4